Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eric Rahab Oukraan Football Academy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Dominguez is nu in balbezit. Dominguez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Besse de bal onder controle te krijgen. Fonteneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonteneau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eric Rahab - Oukraan Football Academy 1:0

9e minuut.
Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage rent richting de bal. Lhomme schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lhomme krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Besse is nu in balbezit. Besse geeft de bal voor. Camara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Caillaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard passt de bal in één keer door. Lhomme rent richting de bal. Lhomme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Caillaud passt de bal met de wreef. Lhomme rent richting de bal. Dominguez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dominguez krijgt een gele kaart. Lhomme moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lhomme kan niet meer verder spelen. Mairesse komt het veld opgelopen. Hoffmann wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Caillaud heeft problemen om de bal te vangen. Dard onderschept slim de pass. Dard passt de bal met de wreef. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse draait met de bal, schiet en ... Tillette bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eric Rahab 55%, Oukraan Football Academy 45%.
Eric Rahab - Oukraan Football Academy 1:0

46e minuut.
Mairesse passt de bal zonder na te denken. Krawczyk is nu in balbezit. Dominguez rent richting de bal. Krawczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Krawczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dard is nu in balbezit. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse is nu in balbezit. Mairesse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Neveu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neveu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Buscher de bal. Fonteneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonteneau draait met de bal, schiet en ... Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Hoffmann met een sublieme pass. Gross speelt de bal door. Girardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard is nu in balbezit. Dard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross geeft een lange en hoge pass. Camara controleert de bal met de borst. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse schiet op doel. Tillette bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sauvage passt de bal zonder na te denken. Bonnefoy is nu in balbezit. Bonnefoy geeft een hoge lob. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eric Rahab 51%, Oukraan Football Academy 49%.
Eric Rahab - Oukraan Football Academy 1:0