Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bebert Les Pitbulls du 91
Normal Tactiek Tactique 1
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 29
poor Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Joyaut geeft een hoge lob. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro speelt de bal door. Vignoli rent richting de bal. Vignoli draait met de bal, schiet en ... Vasse bokst de bal weg.

10e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Chantrel verovert de bal door een tackle van achteren. Chantrel geeft de bal voor. Heiné is nu in balbezit. Heiné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Watteau geeft een hoge lob. Chantrel kopt de bal weg. Jacquier rent richting de bal. Zanon onderschept slim de pass. Zanon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fonte met een snelle inworp. Escudé rent richting de bal. Pin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Watteau speelt de bal door. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkowski rent richting de bal. Escudé rent richting de bal. Escudé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Angloma met de inworp. Karkowski controleert de bal met de borst. Karkowski met een sublieme pass. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bloquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloquel speelt de bal door. Daar is Heiné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanon rent richting de bal. Zanon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sollier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 68%, Les Pitbulls du 91 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bebert - Les Pitbulls du 91 0:0

47e minuut.
Sollier speelt de bal door. Klungelig pakt Karkowski de bal. Karkowski passt de bal met de wreef. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sollier probeert naar een medespeler te passen. Angloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Angloma passt de bal met de wreef. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vignoli passt de bal in één keer door. Joyaut probeert de bal aan de voet te houden. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé haalt uit met een fantastische trap. Ayache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zahin met de inworp. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Joyaut rent richting de bal. Escudé verovert de bal door een tackle van achteren. Escudé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Angloma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sollier heeft problemen om de bal te vangen. Zanon is nu in balbezit. Zanon schiet op doel. Van Sam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Zahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahin passt de bal zonder na te denken. Karkowski rent richting de bal. Vignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli schiet op doel. Vasse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sollier met een sublieme pass. Karkowski rent richting de bal. Karkowski met een sublieme pass. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Les Pitbulls du 91 0:1

76e minuut.
Zimmermann komt het veld opgelopen. Perron komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 75%, Les Pitbulls du 91 25%.
FC Bebert - Les Pitbulls du 91 0:1