Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plérin sur mer FC US Beaumont
Normal Tactiek oi
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Quanxing rent richting de bal. Bonnard onderschept slim de pass. Kaelbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaelbel haalt uit met een fantastische trap. Bocaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plérin sur mer FC - US Beaumont 1:0

17e minuut.
Bonnard rent richting de bal. Paasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard verovert de bal door een tackle van achteren. Kaelbel is nu in balbezit. Kaelbel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plérin sur mer FC - US Beaumont 2:0

25e minuut.
Rio is nu in balbezit. Rio geeft een lange en hoge pass. Varane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Slimani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pisacreta met de inworp. Slimani is nu in balbezit. Slimani speelt de bal door. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plérin sur mer FC - US Beaumont 2:1

44e minuut.
Bonnet onderschept slim de pass. Bonnet passt de bal in één keer door. Daar is Bonnard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaelbel is nu in balbezit. Kaelbel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Quanxing de bal. Bocaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plérin sur mer FC 48%, US Beaumont 52%.
Plérin sur mer FC - US Beaumont 2:1

48e minuut.
Klungelig pakt Quanxing de bal. Kaelbel rent richting de bal. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaelbel rent richting de bal. Kaelbel haalt uit met een fantastische trap. Bocaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bazylewicz met een sublieme pass. Varane bereikt de bal nog maar net als eerste. Varane met een sublieme pass. De Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. De Oliveira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Paasio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bonnet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaelbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaelbel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rio passt de bal in één keer door. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher geeft een hoge lob. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plérin sur mer FC - US Beaumont 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plérin sur mer FC 38%, US Beaumont 62%.
Plérin sur mer FC - US Beaumont 3:1