Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Gagnant Prend Tout JONATHAN RICHARD
mine Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Berber passt de bal zonder na te denken. Beta rent richting de bal. Beta geeft een lange en hoge pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Berber is nu in balbezit. Berber passt de bal zonder na te denken. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel. Mussard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 1:0

3e minuut.
Sautron is nu in balbezit. Sautron passt de bal zonder na te denken. Cissé is nu in balbezit. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lovera kopt de bal weg. Berber probeert naar een medespeler te passen. Charlot heeft problemen om de bal te vangen. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Marche de bal. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ... Mussard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 2:0

6e minuut.
Lupa probeert naar een medespeler te passen. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera passt de bal in één keer door. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Lupa rent richting de bal. Mekhloufi rent richting de bal. Lupa onderschept slim de pass. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Mussard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 3:0

21e minuut.
Lovera met een sublieme pass. Liszka rent richting de bal. Perraud begaat een overtreding. Perraud krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Liszka geeft een hoge lob. Marche kopt de bal weg. Daar is Cissé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Mussard bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 4:0

24e minuut.
Cissé is nu in balbezit. Berber onderschept slim de pass. Berber probeert naar een medespeler te passen. Clymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Beta is nu in balbezit. Beta geeft een lange en hoge pass. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel. Mussard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 5:0

36e minuut.
Clymans rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clymans neemt de hoekschop. Berber controleert de bal met de borst. Berber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 26%, JONATHAN RICHARD 74%.
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 6:0

49e minuut.
Sulea probeert naar een medespeler te passen. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera passt de bal zonder na te denken. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Lupa verovert de bal door een tackle van achteren. Lupa geeft de bal voor. Sautron kan de bal niet met de borst controleren. Clymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 7:0

56e minuut.
Clymans probeert naar een medespeler te passen. Berber rent richting de bal. Berber passt de bal met de wreef. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber verovert de bal door een tackle van achteren. Berber met een sublieme pass. Daar is Lupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 8:0

74e minuut.
Klungelig pakt Sulea de bal. Berber is nu in balbezit. Berber geeft een lange en hoge pass. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel. Mussard bokst de bal weg.

77e minuut.
Beta probeert de bal aan de voet te houden. Beta geeft een hoge lob. Marquet kopt de bal weg. Lupa controleert de bal met de borst. Lupa schiet op doel. Mussard bokst de bal weg.

80e minuut.
Lovera geeft de bal voor. Berber is nu in balbezit. Berber passt de bal met de wreef. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Perraud onderschept slim de pass. Sulea onderschept slim de pass. Sulea speelt de bal door. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Charlot heeft problemen om de bal te vangen. Charlot geeft de bal voor. Daar is Proust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Solarte geeft een lange en hoge pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa passt de bal met de wreef. Clymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans haalt uit met een fantastische trap. Mussard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 31%, JONATHAN RICHARD 69%.
Le Gagnant Prend Tout - JONATHAN RICHARD 9:0