Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JONATHAN RICHARD Monet FC
Normal Tactiek MON433N
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 25.2
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Carter probeert naar een medespeler te passen. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli passt de bal in één keer door. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kiremitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delarue is nu in balbezit. Kiremitçi begaat een overtreding. Kiremitçi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Proust kopt de bal weg. Perraud is nu in balbezit. Delarue bereikt de bal nog maar net als eerste. Delarue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JONATHAN RICHARD - Monet FC 1:0

24e minuut.
Cissé rent richting de bal. Vignoli rent richting de bal. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JONATHAN RICHARD - Monet FC 1:1

29e minuut.
Poulain rent richting de bal. Poulain probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Jeannin rent richting de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Jeannin passt de bal zonder na te denken. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... Mussard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JONATHAN RICHARD - Monet FC 1:2

33e minuut.
Marin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Poulain de bal onder controle te krijgen. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. Mussard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JONATHAN RICHARD - Monet FC 1:3

34e minuut.
Marquet speelt de bal door. Klungelig pakt Sautron de bal. Marquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain onderschept slim de pass. Poulain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JONATHAN RICHARD - Monet FC 1:4

42e minuut.
Marche bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin passt de bal zonder na te denken. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONATHAN RICHARD 62%, Monet FC 38%.
JONATHAN RICHARD - Monet FC 1:4

46e minuut.
Marin komt het veld opgelopen. Tanguy komt het veld opgelopen. Griffon komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Marche geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignoli met een snelle inworp. Tanguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanguy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Terrier onderschept slim de pass. Terrier passt de bal in één keer door. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... Mussard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JONATHAN RICHARD - Monet FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONATHAN RICHARD 68%, Monet FC 32%.
JONATHAN RICHARD - Monet FC 1:5