Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les blaireaux soporifiques canari
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Janvier rent richting de bal. Grandjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandjean passt de bal met de wreef. Dambach is nu in balbezit. Dambach draait met de bal, schiet en ... Paal! Gardien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Jacquin rent richting de bal. Papin onderschept slim de pass. Papin speelt de bal door. Dambach is nu in balbezit. Dambach haalt uit met een fantastische trap. Gardien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Papin rent richting de bal. Laporte rent richting de bal. Papin onderschept slim de pass. Papin geeft de bal voor. Gardien probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - canari 0:1

15e minuut.
Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron verovert de bal door een tackle van achteren. Caron passt de bal zonder na te denken. Morice is nu in balbezit. Morice haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Grandjean is nu in balbezit. Grandjean geeft een lange en hoge pass. Daar is Sergent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morice bereikt de bal nog maar net als eerste. Morice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Thévenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard is nu in balbezit. Thévenet rent richting de bal. Ricard onderschept slim de pass. Ricard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jacquin met de inworp. Adams kan de bal niet met de borst controleren. Adams passt de bal zonder na te denken. Daar is Morice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ricard rent richting de bal. Morice rent richting de bal. Ricard rent richting de bal. Morice rent richting de bal. Morice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les blaireaux soporifiques 55%, canari 45%.
Les blaireaux soporifiques - canari 0:1

46e minuut.
Papin onderschept slim de pass. Morice verovert de bal door een tackle van achteren. Morice passt de bal zonder na te denken. Ricard is nu in balbezit. Ricard draait met de bal, schiet en ... Jeannol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Adams onderschept slim de pass. Sergent rent richting de bal. Adams onderschept slim de pass. Ricard rent richting de bal. Ricard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les blaireaux soporifiques - canari 1:1

69e minuut.
Sergent raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rossi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Papin geeft een hoge lob. Inworp. Janvier met de inworp. Caron rent richting de bal. Caron geeft een hoge lob. Jeannol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les blaireaux soporifiques 44%, canari 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les blaireaux soporifiques - canari 1:1