Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Gagnant Prend Tout Hydroxychloroquine F.C
mine Tactiek protection
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 43.5
redelijk Schieten solide
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Bonfill geeft een hoge lob. Lovera kopt de bal weg. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel. Modliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Hydroxychloroquine F.C 1:0

9e minuut.
Iscariotes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iampis de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lovera. Lovera krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Berber rent richting de bal. Berber passt de bal in één keer door. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ... Modliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Hydroxychloroquine F.C 2:0

21e minuut.
Vignaud met een sublieme pass. Lupa rent richting de bal. Bonfill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa onderschept slim de pass. Lupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Modliński trapt de bal weg. Vignaud kopt de bal weg. Lupa probeert de bal met de borst te controleren. Lupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Liszka rent richting de bal. Liszka passt de bal zonder na te denken. Berber met een sublieme pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Iscariotes geeft een hoge lob. Lovera kopt de bal weg. Vignaud is nu in balbezit. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Berber passt de bal zonder na te denken. Daar is Vignaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignaud met een sublieme pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lupa rent richting de bal. Bonfill is nu in balbezit. Lupa onderschept slim de pass. Lupa schiet op doel. Modliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Hydroxychloroquine F.C 3:0

39e minuut.
Vignaud rent richting de bal. Berber rent richting de bal. Vignaud probeert naar een medespeler te passen. Lupa rent richting de bal. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lupa rent richting de bal. Liszka is nu in balbezit. Liszka geeft een hoge lob. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel. Modliński bokst de bal weg.

44e minuut.
Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera is nu in balbezit. Lovera passt de bal in één keer door. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 24%, Hydroxychloroquine F.C 76%.
Le Gagnant Prend Tout - Hydroxychloroquine F.C 3:0

46e minuut.
Desterro is nu in balbezit. Liszka is nu in balbezit. Met opzet legt Desterro zijn tegenspeler op de grond. Liszka raakt geblesseerd tijdens het duel. Lovera met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Lovera met een sublieme pass. Lupa speelt de bal door. Vignaud rent richting de bal. Vignaud met een sublieme pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Hydroxychloroquine F.C 4:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liszka met een snelle inworp. Berber is nu in balbezit. Berber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Hydroxychloroquine F.C 5:0

80e minuut.
Klungelig pakt Lovera de bal. Lovera probeert naar een medespeler te passen. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ... Modliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Hydroxychloroquine F.C 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 19%, Hydroxychloroquine F.C 81%.
Le Gagnant Prend Tout - Hydroxychloroquine F.C 6:0