Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hydroxychloroquine F.C Le Gagnant Prend Tout
protection Tactiek mine
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 31.7
solide Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Mattarella probeert naar een medespeler te passen. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa onderschept slim de pass. Lupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Lovera verovert de bal door een tackle van achteren. Berber rent richting de bal. Berber geeft een lange en hoge pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Modliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hydroxychloroquine F.C - Le Gagnant Prend Tout 0:1

8e minuut.
Modliński trapt de bal weg van het doel. Lovera kopt de bal weg. Berber speelt de bal door. Daar is Lupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hydroxychloroquine F.C - Le Gagnant Prend Tout 0:2

9e minuut.
Mattarella met een sublieme pass. Sanabria rent richting de bal. Sanabria speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liszka zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Iscariotes verovert de bal door een tackle van achteren. Iscariotes speelt de bal door. Daar is Lupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Modliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hydroxychloroquine F.C - Le Gagnant Prend Tout 0:3

12e minuut.
Sulea probeert naar een medespeler te passen. Berber met een sublieme pass. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Modliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Berber speelt de bal door. Bonfill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa onderschept slim de pass. Lupa schiet op doel. Modliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lovera met een sublieme pass. Berber rent richting de bal. Berber passt de bal met de wreef. Lupa rent richting de bal. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Sanabria de bal. Berber rent richting de bal. Berber passt de bal zonder na te denken. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel. Modliński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hydroxychloroquine F.C - Le Gagnant Prend Tout 0:4

29e minuut.
Mattarella speelt de bal door. Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupa onderschept slim de pass. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hydroxychloroquine F.C - Le Gagnant Prend Tout 0:5

32e minuut.
Inworp. Iampis met de inworp. Sanabria is nu in balbezit. Lupa onderschept slim de pass. Lupa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Modliński trapt de bal weg. Berber kopt de bal weg. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liszka met een snelle inworp. Berber is nu in balbezit. Berber schiet op doel. Modliński bokst de bal weg. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hydroxychloroquine F.C - Le Gagnant Prend Tout 0:6

41e minuut.
Beta met een sublieme pass. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber passt de bal zonder na te denken. Lupa rent richting de bal. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bonfill speelt de bal door. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera passt de bal met de wreef. Lupa heeft problemen om de bal te vangen. Lupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hydroxychloroquine F.C 89%, Le Gagnant Prend Tout 11%.
Hydroxychloroquine F.C - Le Gagnant Prend Tout 0:6

47e minuut.
Liszka probeert naar een medespeler te passen. Sulea is nu in balbezit. Sulea met een sublieme pass. Berber rent richting de bal. Berber speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Nicula maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iampis kopt de bal weg. Daar is Iscariotes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel. Modliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Sulea kopt de bal weg. Daar is Domokos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berber probeert naar een medespeler te passen. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ... Modliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Lovera met een sublieme pass. Daar is Lupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfill geeft een hoge lob. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sulea kopt de bal weg. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber passt de bal met de wreef. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Modliński trapt de bal weg van het doel. Lovera rent richting de bal. Lovera passt de bal zonder na te denken. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Iampis is nu in balbezit. Sulea onderschept slim de pass. Sulea probeert naar een medespeler te passen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Berber rent richting de bal. Berber speelt de bal door. Klungelig pakt Lupa de bal. Lupa schiet op doel. Modliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hydroxychloroquine F.C - Le Gagnant Prend Tout 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hydroxychloroquine F.C 90%, Le Gagnant Prend Tout 10%.
Hydroxychloroquine F.C - Le Gagnant Prend Tout 0:7