Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JONATHAN RICHARD los יהוהos del sol
Normal Tactiek hihihi
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 35
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Guichard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antoine komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Collé onderschept slim de pass. Collé met een sublieme pass. Caille bereikt de bal nog maar net als eerste. Caille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JONATHAN RICHARD - los יהוהos del sol 0:1

20e minuut.
Collé probeert naar een medespeler te passen. Marquet is nu in balbezit. Collé onderschept slim de pass. Collé geeft een lange en hoge pass. Antoine bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Collé bereikt de bal nog maar net als eerste. Collé speelt de bal door. Caille is nu in balbezit. Caille draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JONATHAN RICHARD - los יהוהos del sol 0:2

32e minuut.
Collé geeft een lange en hoge pass. Marche rent richting de bal. Caille verovert de bal door een tackle van achteren. Caille haalt uit met een fantastische trap. Mussard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JONATHAN RICHARD - los יהוהos del sol 0:3

33e minuut.
Sonor passt de bal in één keer door. Sautron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charlot is nu in balbezit. Caille verovert de bal door een tackle van achteren. Caille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONATHAN RICHARD 42%, los יהוהos del sol 58%.
JONATHAN RICHARD - los יהוהos del sol 0:3

50e minuut.
Collé speelt de bal door. Caille is nu in balbezit. Marche rent richting de bal. Caille verovert de bal door een tackle van achteren. Caille haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vautrin onderschept slim de pass. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquet is nu in balbezit. van Ham onderschept slim de pass. van Ham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mekhloufi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoine met de inworp. Caille is nu in balbezit. Caille schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONATHAN RICHARD 58%, los יהוהos del sol 42%.
JONATHAN RICHARD - los יהוהos del sol 0:3