Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les blaireaux soporifiques Fc Nico
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Chauveau met een sublieme pass. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard passt de bal in één keer door. Morice rent richting de bal. Morice schiet op doel. Parachini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Chauveau met de inworp. Forget rent richting de bal. Méano begaat een overtreding. Méano krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Moreau met de inworp. Forget rent richting de bal. Forget geeft de bal voor. Chauveau rent richting de bal. Chauveau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - Fc Nico 0:1

13e minuut.
Thibaud rent richting de bal. Forget bereikt de bal nog maar net als eerste. Thibaud is nu in balbezit. Thibaud schiet op doel. Gardien werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - Fc Nico 0:2

16e minuut.
Moreau speelt de bal door. Huard verovert de bal door een tackle van achteren. Delvecchio is nu in balbezit. Delvecchio schiet op doel. Gardien probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Méano verovert de bal door een tackle van achteren. Méano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ricard de bal. Ricard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - Fc Nico 1:2

22e minuut.
Janvier verovert de bal door een tackle van achteren. Janvier speelt de bal door. Daar is Méano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thibaud onderschept slim de pass. Thibaud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Morice rent richting de bal. Delvecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Delvecchio met een sublieme pass. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les blaireaux soporifiques - Fc Nico 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les blaireaux soporifiques 52%, Fc Nico 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les blaireaux soporifiques - Fc Nico 2:2

53e minuut.
Chauveau is nu in balbezit. Chauveau geeft de bal voor. Daar is Huard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thibaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Thibaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - Fc Nico 2:3

89e minuut.
Caron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baudoin komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Adams geeft een hoge lob. Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau met een sublieme pass. Thibaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Thibaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les blaireaux soporifiques 50%, Fc Nico 50%.
Les blaireaux soporifiques - Fc Nico 2:3