Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les blaireaux soporifiques Le Gagnant Prend Tout
Normal Tactiek mine
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 31.8
slecht Schieten redelijk
matig Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Berber geeft de bal voor. Laporte met een sublieme pass. Vignaud speelt de bal door. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera rent richting de bal. Lovera geeft een lange en hoge pass. Lupa heeft problemen om de bal te vangen. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Gardien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Vignaud kopt de bal weg. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber passt de bal zonder na te denken. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jacquin met een snelle inworp. Berber is nu in balbezit. Berber passt de bal met de wreef. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Méano is nu in balbezit. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera speelt de bal door. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Berber probeert de bal met de borst te controleren. Berber passt de bal in één keer door. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huard de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Laporte rent richting de bal. Berber onderschept slim de pass. Berber passt de bal in één keer door. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Liszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Huard de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - Le Gagnant Prend Tout 0:1

34e minuut.
Huard geeft een hoge lob. Sulea rent richting de bal. Ricard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ricard krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ricard kopt de bal weg. Vignaud is nu in balbezit. Vignaud geeft een hoge lob. Lupa rent richting de bal. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lovera passt de bal zonder na te denken. Berber met een sublieme pass. Klungelig pakt Lupa de bal. Liszka rent richting de bal. Liszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les blaireaux soporifiques 79%, Le Gagnant Prend Tout 21%.
Les blaireaux soporifiques - Le Gagnant Prend Tout 0:1

50e minuut.
Lupa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laporte. Lupa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lovera komt bij de bal en schiet. Pépin kopt de bal weg. Vignaud is nu in balbezit. Vignaud geeft een hoge lob. Liszka heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Adams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Méano probeert naar een medespeler te passen. Baudoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudoin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Huard onderschept slim de pass. Huard geeft een lange en hoge pass. Baudoin rent richting de bal. Vignaud verovert de bal door een tackle van achteren. Vignaud geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pépin geeft een hoge lob. Inworp. Lovera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszka is nu in balbezit. Liszka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Laporte is nu in balbezit. Vignaud onderschept slim de pass. Vignaud met een sublieme pass. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liszka neemt de hoekschop. Lupa krijgt zijn hoofd ertegen. Gardien bokst de bal weg. Berber rent richting de bal. Berber schiet op doel. Gardien probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - Le Gagnant Prend Tout 0:2

63e minuut.
Daar is Lovera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovera geeft een lange en hoge pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Gardien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - Le Gagnant Prend Tout 0:3

69e minuut.
Janvier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berber kan de bal niet met de borst controleren. Berber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lovera met een sublieme pass. Vignaud rent richting de bal. Vignaud probeert naar een medespeler te passen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Gardien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liszka zal de hoekschop nemen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vignaud is nu in balbezit. Vignaud passt de bal in één keer door. Berber probeert naar een medespeler te passen. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lovera kopt de bal weg. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber passt de bal met de wreef. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ... Gardien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Lovera geeft de bal voor. Berber kopt de bal weg. Lupa rent richting de bal. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Gardien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - Le Gagnant Prend Tout 0:4

85e minuut.
Berber probeert de bal met de borst te controleren. Berber probeert naar een medespeler te passen. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les blaireaux soporifiques - Le Gagnant Prend Tout 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les blaireaux soporifiques 73%, Le Gagnant Prend Tout 27%.
Les blaireaux soporifiques - Le Gagnant Prend Tout 0:5