Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 19:03
  • Competitiewedstrijd: CFA.13 [del]
  • Stadion: Fc Nico Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2876
Fc Nico Hydroxychloroquine F.C
Normal Tactiek protection
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Moreau rent richting de bal. Bonfill verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfill geeft een lange en hoge pass. Mattarella is nu in balbezit. Mattarella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Busson onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nico - Hydroxychloroquine F.C 0:1

12e minuut.
Busson geeft de bal voor. Mattarella is nu in balbezit. Mattarella geeft een lange en hoge pass. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lauret probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurzak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mattarella is nu in balbezit. Mattarella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bonfill geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreau met de inworp. Forget is nu in balbezit. Forget draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Iampis is nu in balbezit. Delvecchio begaat een overtreding. Iampis raakt geblesseerd tijdens het duel. Iampis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Busson heeft problemen om de bal te vangen. Kurzak is nu in balbezit. Kurzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Lauret geeft de bal voor. Mattarella is nu in balbezit. Fraysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella verovert de bal door een tackle van achteren. Mattarella schiet op doel. Parachini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nico 61%, Hydroxychloroquine F.C 39%.
Fc Nico - Hydroxychloroquine F.C 0:1

74e minuut.
Bonfill onderschept slim de pass. Bonfill geeft een lange en hoge pass. Lauret kopt de bal weg. Kurzak probeert de bal aan de voet te houden. Kurzak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Foucher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iampis met een snelle inworp. Kurzak rent richting de bal. Kurzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Iampis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Iampis de bal. Iampis met een sublieme pass. Kurzak rent richting de bal. Kurzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nico 53%, Hydroxychloroquine F.C 47%.
Fc Nico - Hydroxychloroquine F.C 0:1