Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los יהוהos del sol Les blaireaux soporifiques
hihihi Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 17
redelijk Schieten zwak
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Béllier met een sublieme pass. Collé is nu in balbezit. Collé passt de bal zonder na te denken. Caille rent richting de bal. Caille schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Collé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guichard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caille is nu in balbezit. Caille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les blaireaux soporifiques 1:0

31e minuut.
Moreau geeft de bal voor. Collé is nu in balbezit. Collé geeft een lange en hoge pass. Caille springt en kopt de bal. Gardien probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Les blaireaux soporifiques 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 54%, Les blaireaux soporifiques 46%.
los יהוהos del sol - Les blaireaux soporifiques 2:0

46e minuut.
Ricard met een sublieme pass. Morice rent richting de bal. Caille maakt een afschuwelijke overtreding. Caille is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Daar is Laporte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laporte probeert naar een medespeler te passen. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Collé verovert de bal door een tackle van achteren. Collé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Laporte probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Béllier met een snelle inworp. Guichard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guichard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Caron is nu in balbezit. Caron passt de bal met de wreef. Vautrin probeert de bal aan de voet te houden. Ricard is nu in balbezit. Ricard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 61%, Les blaireaux soporifiques 39%.
los יהוהos del sol - Les blaireaux soporifiques 2:0