Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 19:05
  • Competitiewedstrijd: CFA.13 [del]
  • Stadion: Léon Bollée
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10024
MUC 72 Le Gagnant Prend Tout
nouveau Tactiek mine
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.3 gemiddelde waardering 31.6
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Lupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber geeft een lange en hoge pass. Lupa rent richting de bal. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vignaud passt de bal in één keer door. Doré is nu in balbezit. Lovera onderschept slim de pass. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Berber passt de bal zonder na te denken. Daar is Vignaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignaud passt de bal zonder na te denken. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Berber met een sublieme pass. Jodar rent richting de bal. Lupa verovert de bal door een tackle van achteren. Lupa draait met de bal, schiet en ... Allemane maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
Berber rent richting de bal. Berber geeft een lange en hoge pass. Pierre heeft problemen om de bal te vangen. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Redon stond buitenspel. Vignaud neemt vlug de vrije trap. Lopez probeert de bal met de borst te controleren. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUC 72 - Le Gagnant Prend Tout 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUC 72 82%, Le Gagnant Prend Tout 18%.
MUC 72 - Le Gagnant Prend Tout 0:1

55e minuut.
Stricanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber begaat een overtreding. Stricanne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pierre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Redon begaat een overtreding. Redon krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Jodar geeft de bal voor. Inworp. Vignaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berber is nu in balbezit. Berber haalt uit met een fantastische trap. Allemane bokst de bal weg. Lopez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUC 72 - Le Gagnant Prend Tout 0:2

68e minuut.
Berber met een sublieme pass. Lupa is nu in balbezit. Lupa passt de bal in één keer door. Lovera rent richting de bal. Lovera haalt uit met een fantastische trap. Allemane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lupa passt de bal met de wreef. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ... Allemane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUC 72 - Le Gagnant Prend Tout 0:3

86e minuut.
Lopez geeft een hoge lob. Inworp. Lovera met de inworp. Berber heeft problemen om de bal te vangen. Berber haalt uit met een fantastische trap. Allemane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Stricanne is nu in balbezit. Sulea onderschept slim de pass. Sulea probeert naar een medespeler te passen. Lovera rent richting de bal. Lovera geeft de bal voor. Allemane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUC 72 79%, Le Gagnant Prend Tout 21%.
MUC 72 - Le Gagnant Prend Tout 0:3