Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los יהוהos del sol canari
hihihi Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Dambach speelt de bal door. Caille probeert de bal aan de voet te houden. Collé is nu in balbezit. Collé schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lavaud de bal onder controle te krijgen. Jeannol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Vautrin geeft de bal voor. Guichard met een sublieme pass. Caille met een sublieme pass. Collé heeft problemen om de bal te vangen. Collé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Béllier bereikt de bal nog maar net als eerste. Béllier passt de bal zonder na te denken. Collé speelt de bal door. Caille rent richting de bal. Caille draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lepage heeft problemen om de bal te vangen. Guichard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guichard geeft een lange en hoge pass. Jeannol bokst de bal weg.

25e minuut.
Caille onderschept slim de pass. Guichard bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Monnet zijn tegenspeler op de grond. Monnet krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Guichard met een sublieme pass. Lepage met een sublieme pass. Thévenet heeft problemen om de bal te vangen. Caille rent richting de bal. Caille haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 35%, canari 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los יהוהos del sol - canari 0:0

54e minuut.
Béllier probeert naar een medespeler te passen. Lepage is nu in balbezit. Caille verovert de bal door een tackle van achteren. Caille draait met de bal, schiet en ... Jeannol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - canari 1:0

61e minuut.
van Ham geeft een hoge lob. Grandjean kopt de bal weg. Daar is Fauchet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fauchet met een sublieme pass. Vignon probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Guichard onderschept slim de pass. Guichard passt de bal in één keer door. Collé met een sublieme pass. Caille is nu in balbezit. Caille draait met de bal, schiet en ... Jeannol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Caille heeft problemen om de bal te vangen. Thévenet rent richting de bal. Caille verovert de bal door een tackle van achteren. Caille draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - canari 2:0

87e minuut.
Guichard onderschept slim de pass. Guichard passt de bal zonder na te denken. Caille rent richting de bal. Caille draait met de bal, schiet en ... Jeannol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Caille passt de bal zonder na te denken. Collé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosier rent richting de bal. Collé onderschept slim de pass. Collé geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 53%, canari 47%.
los יהוהos del sol - canari 2:0