Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Gagnant Prend Tout Fc Nico
mine Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Forget is nu in balbezit. Berber onderschept slim de pass. Berber speelt de bal door. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa draait met de bal, schiet en ... Parachini bokst de bal weg.

21e minuut.
Chauveau met een snelle inworp. Lovera is nu in balbezit. Lovera passt de bal in één keer door. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Fc Nico 1:0

30e minuut.
Sulea passt de bal zonder na te denken. Berber is nu in balbezit. Berber probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sulea probeert naar een medespeler te passen. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber passt de bal zonder na te denken. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel. Parachini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 19%, Fc Nico 81%.
Le Gagnant Prend Tout - Fc Nico 1:0

47e minuut.
Delvecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Vignaud verovert de bal door een tackle van achteren. Vignaud speelt de bal door. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berber probeert naar een medespeler te passen. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Fc Nico 2:0

49e minuut.
Delvecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa onderschept slim de pass. Foucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa onderschept slim de pass. Lupa schiet op doel. Parachini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Fc Nico 3:0

55e minuut.
Forget rent richting de bal. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera passt de bal met de wreef. Berber rent richting de bal. Berber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Moreau passt de bal met de wreef. Berber rent richting de bal. Berber speelt de bal door. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ... Parachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Fc Nico 4:0

67e minuut.
Fraysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera onderschept slim de pass. Lovera probeert naar een medespeler te passen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Lovera rent richting de bal. Lovera passt de bal met de wreef. Berber heeft problemen om de bal te vangen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa draait met de bal, schiet en ... Parachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Berber geeft een hoge lob. Vignaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignaud passt de bal in één keer door. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Fc Nico 5:0

86e minuut.
Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera passt de bal in één keer door. Lavergne bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka verovert de bal door een tackle van achteren. Liszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lovera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszka is nu in balbezit. Liszka geeft een lange en hoge pass. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel. Parachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Fc Nico 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 9%, Fc Nico 91%.
Le Gagnant Prend Tout - Fc Nico 6:0