Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. PORTO fédéral-mogul
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Roy met de inworp. Deslandes kan de bal niet met de borst controleren. Delacroix tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deslandes raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Allan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Bourgeois trapt de bal weg. Asumägi kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bourgeois met een harde bal richting middenveld. Asumägi kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Bourgeois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Baton rent richting de bal. Deslandes verovert de bal door een tackle van achteren. Deslandes speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Asumägi onderschept slim de pass. Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Allan probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette heeft problemen om de bal te vangen. Rochette draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - fédéral-mogul 0:1

21e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Allan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deslandes kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Deslandes met een sublieme pass. Češpiva rent richting de bal. Češpiva speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Roy met een snelle inworp. Asumägi rent richting de bal. Asumägi met een sublieme pass. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Emery is nu in balbezit. Allan onderschept slim de pass. Rochette met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. PORTO 67%, fédéral-mogul 33%.
FC. PORTO - fédéral-mogul 0:1

52e minuut.
Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette geeft de bal voor. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - fédéral-mogul 0:2

62e minuut.
Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco is nu in balbezit. Deslandes rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Prat heeft problemen om de bal te vangen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Bourgeois bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - fédéral-mogul 0:3

64e minuut.
Şandru rent richting de bal. Şandru passt de bal met de wreef. Deslandes met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Bourgeois trapt de bal weg. Roy kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Emery zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Emery naar de kleedkamers voor een vroege douche. Roy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Češpiva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rochette is nu in balbezit. Rochette haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Roy probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal in één keer door. Deslandes rent richting de bal. Deslandes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Allan met een sublieme pass. Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi passt de bal met de wreef. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. PORTO 70%, fédéral-mogul 30%.
FC. PORTO - fédéral-mogul 0:3