Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. PORTO Us combronde
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen zwak


12e minuut.
Fraisse rent richting de bal. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro met een sublieme pass. Godard bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - Us combronde 1:0

14e minuut.
Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Mangin onderschept slim de pass. Emery met een sublieme pass. Godard bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ribeiro met een snelle inworp. Emery probeert naar een medespeler te passen. Godard is nu in balbezit. Godard draait met de bal, schiet en ... Gobert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - Us combronde 2:0

44e minuut.
Goupil probeert de bal met de borst te controleren. Emery met een sublieme pass. Klungelig pakt Godard de bal. Emery is nu in balbezit. Emery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - Us combronde 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. PORTO 58%, Us combronde 42%.
FC. PORTO - Us combronde 3:0

61e minuut.
Matuidi passt de bal met de wreef. Godard bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery rent richting de bal. Emery draait met de bal, schiet en ... Becker probeert de bal aan de voet te houden. Gobert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro speelt de bal door. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard verovert de bal door een tackle van achteren. Godard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Horn met een sublieme pass. Noël bereikt de bal nog maar net als eerste. Noël geeft een lange en hoge pass. Godard bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. PORTO 40%, Us combronde 60%.
FC. PORTO - Us combronde 3:0