Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 19:06
  • Competitiewedstrijd: CFA.14 [del]
  • Stadion: FC Can Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 4926
FC aoste fédéral-mogul
tact de ouf Tactiek 343
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 43.7
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Allan met een sublieme pass. Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Şandru heeft problemen om de bal te vangen. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi schiet op doel. Chambon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

5e minuut.
Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Roy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maillard. Maillard krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pantziaras geeft de bal voor. Inworp. Sauvage zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Légrádi rent richting de bal. Légrádi draait met de bal, schiet en ... Chambon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - fédéral-mogul 1:0

16e minuut.
Asumägi speelt de bal door. Şandru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Légrádi. Légrádi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pelissier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zdyluś komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paranghel met de inworp. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Şandru geeft een lange en hoge pass. Bagaméri is nu in balbezit. Rochette onderschept slim de pass. Rochette haalt uit met een fantastische trap. Żeleński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arnould de bal onder controle te krijgen. Rochette rent richting de bal. Rochette draait met de bal, schiet en ... Żeleński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC aoste - fédéral-mogul 1:1

40e minuut.
Sahula met een sublieme pass. Sauvage is nu in balbezit. Sauvage passt de bal in één keer door. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC aoste 48%, fédéral-mogul 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC aoste - fédéral-mogul 1:1

54e minuut.
Sahula passt de bal met de wreef. Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Devaux. Devaux krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Paranghel rent richting de bal. Paranghel geeft de bal voor. Maillard met een sublieme pass. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś schiet op doel. Chambon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Teixeira geeft een lange en hoge pass. Sahula is nu in balbezit. Sahula passt de bal met de wreef. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC aoste 42%, fédéral-mogul 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC aoste - fédéral-mogul 1:1