Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fédéral-mogul FC aoste
343 Tactiek tact de ouf
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 40.4
goed Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Deslandes rent richting de bal. Sahula onderschept slim de pass. Sahula geeft een hoge lob. Daar is Devaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devaux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Żeleński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi passt de bal zonder na te denken. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC aoste 0:1

15e minuut.
Sauvage is nu in balbezit. Sauvage speelt de bal door. Daar is Légrádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC aoste 0:2

18e minuut.
Pelissier rent richting de bal. Légrádi is nu in balbezit. Légrádi passt de bal zonder na te denken. Pelissier rent richting de bal. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Asumägi de bal. Pelissier rent richting de bal. Pelissier passt de bal in één keer door. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Meneguci geeft de bal voor. Pelissier kopt de bal weg. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi draait met de bal, schiet en ... Chambon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC aoste 0:3

38e minuut.
Sahula controleert de bal met de borst. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi passt de bal in één keer door. Rochette is nu in balbezit. Rochette haalt uit met een fantastische trap. Żeleński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 63%, FC aoste 37%.
fédéral-mogul - FC aoste 0:3

47e minuut.
Roy met de inworp. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes passt de bal met de wreef. Rochette is nu in balbezit. Rochette haalt uit met een fantastische trap. Żeleński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Paranghel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Légrádi rent richting de bal. Légrádi passt de bal zonder na te denken. Devaux rent richting de bal. Devaux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Légrádi is nu in balbezit. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage passt de bal zonder na te denken. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Arnould geeft de bal voor. Légrádi rent richting de bal. Teixeira begaat een overtreding. Teixeira krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Sauvage rent richting de bal. Sauvage geeft de bal voor. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel. Chambon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rochette probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Sahula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blanco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Allan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Maillard passt de bal zonder na te denken. Allan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux onderschept slim de pass. Pelissier rent richting de bal. Pelissier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Deslandes geeft een lange en hoge pass. Rochette heeft problemen om de bal te vangen. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru haalt uit met een fantastische trap. Paranghel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roy zal de hoekschop nemen. Żeleński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 54%, FC aoste 46%.
fédéral-mogul - FC aoste 0:3