Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:08
  • Competitiewedstrijd: CFA.14 [del]
  • Stadion: FC Can Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4208
FC aoste Trivela FC
tact de ouf Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Maillard met de inworp. Devaux heeft problemen om de bal te vangen. Libérati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Libérati krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Devaux raakt geblesseerd tijdens het duel. Devaux komt bij de bal en schiet. Doeltrap. Leloup met een harde bal richting middenveld. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Maillard kopt de bal weg. Devaux rent richting de bal. Cottin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cottin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Meneguci kopt de bal weg. Pastor is nu in balbezit. Maillard verovert de bal door een tackle van achteren. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maillard probeert naar een medespeler te passen. Sauvage rent richting de bal. Sauvage met een sublieme pass. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Trivela FC 1:0

20e minuut.
Pelissier onderschept slim de pass. Pelissier geeft de bal voor. Légrádi kopt de bal weg. Pelissier heeft problemen om de bal te vangen. Pelissier haalt uit met een fantastische trap. Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauvage met de inworp. Légrádi is nu in balbezit. Légrádi draait met de bal, schiet en ... Hoarau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Trivela FC 2:0

27e minuut.
Sauvage rent richting de bal. Sauvage speelt de bal door. Légrádi rent richting de bal. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sauvage speelt de bal door. Maillard met een sublieme pass. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ... Hoarau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sauvage speelt de bal door. Sahula probeert naar een medespeler te passen. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier schiet op doel. Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Trivela FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC aoste 17%, Trivela FC 83%.
FC aoste - Trivela FC 3:0

47e minuut.
Sahula heeft problemen om de bal te vangen. Sahula passt de bal zonder na te denken. Ettori rent richting de bal. Légrádi onderschept slim de pass. Légrádi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Richard rent richting de bal. Sauvage verovert de bal door een tackle van achteren. Sauvage speelt de bal door. Devaux heeft problemen om de bal te vangen. Devaux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Devaux rent richting de bal. Devaux speelt de bal door. Lavergne is nu in balbezit. Pelissier onderschept slim de pass. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Trivela FC 4:0

66e minuut.
Paranghel rent richting de bal. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage probeert naar een medespeler te passen. Pelissier rent richting de bal. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cottin onderschept slim de pass. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard passt de bal zonder na te denken. Légrádi rent richting de bal. Légrádi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hoarau trapt de bal weg van het doel. Sahula kopt de bal weg. Plessis heeft problemen om de bal te vangen. Devaux is nu in balbezit. Devaux schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Sauvage is nu in balbezit. Sauvage probeert naar een medespeler te passen. Pelissier rent richting de bal. Pelissier haalt uit met een fantastische trap. Leloup probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lavergne heeft problemen om de bal te vangen. Sauvage rent richting de bal. Sauvage passt de bal zonder na te denken. Légrádi is nu in balbezit. Légrádi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Hoarau trapt de bal weg van het doel. Sauvage kopt de bal weg. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Maillard onderschept slim de pass. Maillard passt de bal zonder na te denken. Devaux rent richting de bal. Devaux draait met de bal, schiet en ... Hoarau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Trivela FC 5:0

81e minuut.
Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage speelt de bal door. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leloup de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pelissier probeert naar een medespeler te passen. Plessis rent richting de bal. Devaux verovert de bal door een tackle van achteren. Devaux schiet op doel. Hoarau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Trivela FC 6:0

90e minuut.
Sauvage met een sublieme pass. Légrádi is nu in balbezit. Légrádi probeert naar een medespeler te passen. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC aoste 12%, Trivela FC 88%.
FC aoste - Trivela FC 6:0