Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OC Châteaudun Us combronde
oui Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Diagne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fraisse met een snelle inworp. Vascout rent richting de bal. Vascout haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diagne trapt de bal weg. Accard kopt de bal weg. Paulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Proust geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meuris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flamion bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamion geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Becker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darui rent richting de bal. Darui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - Us combronde 1:0

33e minuut.
Delfour is nu in balbezit. Delfour met een sublieme pass. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diagne de bal onder controle te krijgen. Ly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Proust geeft de bal voor. Klungelig pakt Accard de bal. Goupil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Goupil moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Goupil schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Accard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calvet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paulin kan de bal niet met de borst controleren. Paulin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Vascout met een sublieme pass. Fraisse rent richting de bal. Fraisse speelt de bal door. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Châteaudun 64%, Us combronde 36%.
OC Châteaudun - Us combronde 1:0

58e minuut.
Fraisse met de inworp. Vascout is nu in balbezit. Vascout haalt uit met een fantastische trap. Rousseau heeft problemen om de bal te vangen. Rousseau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OC Châteaudun - Us combronde 1:1

62e minuut.
Vascout rent richting de bal. Vascout passt de bal in één keer door. Diagne is nu in balbezit. Rousseau verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Meuris verovert de bal door een tackle van achteren. Meuris geeft de bal voor. Becker rent richting de bal. Paulin verovert de bal door een tackle van achteren. Paulin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kasiorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasiorkiewicz geeft een hoge lob. Darui bereikt de bal nog maar net als eerste. Darui schiet op doel. Gobert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paulin rent richting de bal. Paulin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - Us combronde 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Châteaudun 54%, Us combronde 46%.
OC Châteaudun - Us combronde 2:1