Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fédéral-mogul Mendoza United
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Canu is nu in balbezit. Asumägi verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes draait met de bal, schiet en ... Blain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal met de wreef. Rochette rent richting de bal. Rochette draait met de bal, schiet en ... Barthelémy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bossis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şandru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Deschamps de bal. Asumägi rent richting de bal. Asumägi passt de bal met de wreef. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Canu rent richting de bal. Asumägi onderschept slim de pass. Asumägi met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Blain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Allan probeert naar een medespeler te passen. Asumägi rent richting de bal. Asumägi met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Mendoza United 1:0

14e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Gilbert geeft de bal voor. Rochette kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Mendoza United 2:0

16e minuut.
Blanco rent richting de bal. Rochette rent richting de bal. Rochette haalt uit met een fantastische trap. Şandru controleert de bal met de borst. Şandru geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Rochette de bal. Rochette passt de bal in één keer door. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Blain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Mendoza United 3:0

27e minuut.
Allan passt de bal met de wreef. Deslandes rent richting de bal. Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Deslandes onderschept slim de pass. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi passt de bal zonder na te denken. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette draait met de bal, schiet en ... Barthelémy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 18%, Mendoza United 82%.
fédéral-mogul - Mendoza United 3:0

52e minuut.
Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Roy geeft de bal voor. Gilbert kan de bal niet met de borst controleren. Rochette is nu in balbezit. Rochette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Mendoza United 4:0

53e minuut.
Mahé met een sublieme pass. Daar is Deschamps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochette rent richting de bal. Rochette draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Blain trapt de bal weg. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi passt de bal zonder na te denken. Deslandes heeft problemen om de bal te vangen. Deslandes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Mendoza United 5:0

56e minuut.
Asumägi geeft de bal voor. Barthelémy kan de bal niet met de borst controleren. Gilbert rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Mendoza United 6:0

61e minuut.
Češpiva geeft een lange en hoge pass. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barthelémy is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Asumägi met een sublieme pass. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes geeft een lange en hoge pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Mendoza United 7:0

65e minuut.
Roy passt de bal met de wreef. Asumägi speelt de bal door. Daar is Deslandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deslandes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barthelémy de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roy neemt de hoekschop. Blanco is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy onderschept slim de pass. Roy passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Mendoza United 8:0

74e minuut.
Roy met een sublieme pass. Lejeune probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asumägi met een sublieme pass. Şandru rent richting de bal. Şandru geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Şandru passt de bal in één keer door. Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi passt de bal zonder na te denken. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Blanco draait met de bal, schiet en ... Barthelémy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gilbert de bal onder controle te krijgen. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pantziaras met een sublieme pass. Roy rent richting de bal. Roy geeft een hoge lob. Allan rent richting de bal. Allan haalt uit met een fantastische trap. Blain bokst de bal weg. Rochette is nu in balbezit. Rochette draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 12%, Mendoza United 88%.
fédéral-mogul - Mendoza United 8:0