Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fédéral-mogul OC Châteaudun
343 Tactiek oui
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18.2
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Şandru rent richting de bal. Şandru geeft de bal voor. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Diagne probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şandru neemt de hoekschop. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Klungelig pakt Deslandes de bal. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi geeft een lange en hoge pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flamion rent richting de bal. Rochette verovert de bal door een tackle van achteren. Rochette haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Asumägi passt de bal met de wreef. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco rent richting de bal. Rochette rent richting de bal. Rochette haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Češpiva met de inworp. Roy met een sublieme pass. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - OC Châteaudun 1:0

14e minuut.
Flamion is nu in balbezit. Flamion geeft de bal voor. Allan probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Rochette probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Farah rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Diagne geeft een hoge lob. Češpiva kopt de bal weg. Farah probeert de bal aan de voet te houden. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Ly bokst de bal weg. Blanco is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Diagne rent richting de bal. Le Du rent richting de bal. Deslandes onderschept slim de pass. Deslandes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Roy met een sublieme pass. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - OC Châteaudun 2:0

36e minuut.
Ly met een harde bal richting middenveld. Allan is nu in balbezit. Allan passt de bal zonder na te denken. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - OC Châteaudun 3:0

41e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Rochette rent richting de bal. Blanco rent richting de bal. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 22%, OC Châteaudun 78%.
fédéral-mogul - OC Châteaudun 3:0

47e minuut.
Deslandes rent richting de bal. Le Du probeert naar een medespeler te passen. Allan is nu in balbezit. Allan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Flamion de bal onder controle te krijgen. Ly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Ly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - OC Châteaudun 4:0

50e minuut.
Şandru passt de bal in één keer door. Daar is Deslandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asumägi rent richting de bal. Deslandes rent richting de bal. Deslandes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Rochette de bal onder controle te krijgen. Blanco is nu in balbezit. Rochette rent richting de bal. Rochette draait met de bal, schiet en ... Ly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - OC Châteaudun 5:0

58e minuut.
Roy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - OC Châteaudun 6:0

63e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Deslandes is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - OC Châteaudun 7:0

69e minuut.
Allan speelt de bal door. Klungelig pakt Diagne de bal. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - OC Châteaudun 8:0

77e minuut.
Farah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şandru met een snelle inworp. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes schiet op doel. Ly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Blanco haalt uit met een fantastische trap. Farah probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calvet kopt de bal weg. Ly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blanco heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - OC Châteaudun 9:0

84e minuut.
Allan rent richting de bal. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Deslandes rent richting de bal. Deslandes draait met de bal, schiet en ... Ly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 17%, OC Châteaudun 83%.
fédéral-mogul - OC Châteaudun 9:0