Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OC Châteaudun fédéral-mogul
oui Tactiek 343
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco rent richting de bal. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes draait met de bal, schiet en ... Ly probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Deslandes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

6e minuut.
Şandru rent richting de bal. Kasiorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiorkiewicz met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Asumägi passt de bal zonder na te denken. Rochette is nu in balbezit. Flamion is nu in balbezit. Rochette verovert de bal door een tackle van achteren. Rochette draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:1

18e minuut.
Teixeira rent richting de bal. Teixeira geeft een lange en hoge pass. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi rent richting de bal. Asumägi draait met de bal, schiet en ... Ly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Diagne is nu in balbezit. Joyaut geeft de bal voor. Şandru geeft een lange en hoge pass. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ly met een harde bal richting middenveld. Asumägi kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ly speelt de bal door. Asumägi kopt de bal weg. Calvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Češpiva de bal. Darui onderschept slim de pass. Darui probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:2

34e minuut.
Inworp. Şandru met de inworp. Asumägi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rochette de bal. Rochette draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Roy speelt de bal door. Daar is Diagne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diagne met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Ly bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:3

41e minuut.
Kasiorkiewicz kopt de bal weg. Asumägi rent richting de bal. Asumägi geeft een hoge lob. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rochette kopt de bal weg. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Ly probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Joyaut de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Châteaudun 73%, fédéral-mogul 27%.
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:3

47e minuut.
Accard rent richting de bal. Şandru verovert de bal door een tackle van achteren. Şandru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Blanco rent richting de bal. Diagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:4

55e minuut.
Flamion heeft problemen om de bal te vangen. Allan onderschept slim de pass. Allan geeft een hoge lob. Rochette rent richting de bal. Rochette haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:5

57e minuut.
Blanco passt de bal zonder na te denken. Rochette heeft problemen om de bal te vangen. Rochette probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:6

59e minuut.
Diagne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teixeira met een snelle inworp. Şandru is nu in balbezit. Şandru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Şandru rent richting de bal. Şandru passt de bal met de wreef. Asumägi speelt de bal door. Rochette rent richting de bal. Rochette haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Diagne rent richting de bal. Diagne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco schiet op doel. Ly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:7

85e minuut.
Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi geeft de bal voor. Blanco rent richting de bal. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:8

87e minuut.
Diagne met een sublieme pass. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru passt de bal met de wreef. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Châteaudun 86%, fédéral-mogul 14%.
OC Châteaudun - fédéral-mogul 0:9