Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trivela FC Us combronde
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Pastor onderschept slim de pass. Pastor passt de bal met de wreef. Thépot is nu in balbezit. Thépot haalt uit met een fantastische trap. Gobert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - Us combronde 1:0

18e minuut.
Heisserer rent richting de bal. Heisserer geeft de bal voor. Becker heeft problemen om de bal te vangen. Thépot rent richting de bal. Thépot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - Us combronde 2:0

24e minuut.
Pastor kan de bal niet met de borst controleren. Delfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pastor zijn tegenspeler op de grond. Pastor krijgt een gele kaart. Delfour moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Delfour kan niet meer verder spelen. Courtin komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Cottin geeft een hoge lob. Courtin met een sublieme pass. Rousseau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vascout rent richting de bal. Vascout haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivela FC 63%, Us combronde 37%.
Trivela FC - Us combronde 2:0

56e minuut.
Camard onderschept slim de pass. Ettori begaat een overtreding. Camard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Camard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rousseau is nu in balbezit. Rousseau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Heisserer rent richting de bal. Rousseau onderschept slim de pass. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascout verovert de bal door een tackle van achteren. Vascout schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Plessis onderschept slim de pass. Plessis met een sublieme pass. Collot is nu in balbezit. Collot geeft een lange en hoge pass. Mangin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivela FC 63%, Us combronde 37%.
Trivela FC - Us combronde 2:0