Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona ++ fédéral-mogul
Normal Tactiek 343
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.5 gemiddelde waardering 43
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Allan speelt de bal door. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes passt de bal zonder na te denken. Asumägi geeft een hoge lob. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Wattine kopt de bal weg. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Deslandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deslandes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Deslandes de bal. Asumägi rent richting de bal. Asumägi met een sublieme pass. Rochette is nu in balbezit. Rochette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:1

12e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco speelt de bal door. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Wattine bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi onderschept slim de pass. Asumägi passt de bal in één keer door. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi geeft een lange en hoge pass. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:2

16e minuut.
Lafont is nu in balbezit. Lafont passt de bal zonder na te denken. Aznar is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco schiet op doel. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Allan passt de bal met de wreef. Şandru speelt de bal door. Deslandes rent richting de bal. Deslandes geeft de bal voor. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Brébion probeert naar een medespeler te passen. Teixeira probeert naar een medespeler te passen. Deslandes met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:3

23e minuut.
Allan verovert de bal door een tackle van achteren. Allan passt de bal zonder na te denken. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette haalt uit met een fantastische trap. Dropsy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:4

26e minuut.
Roy speelt de bal door. Asumägi speelt de bal door. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes geeft de bal voor. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brébion heeft problemen om de bal te vangen. Deslandes verovert de bal door een tackle van achteren. Deslandes met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bert geeft een lange en hoge pass. Lafont heeft problemen om de bal te vangen. Asumägi met een sublieme pass. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Deslandes probeert de bal aan de voet te houden. Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru met een sublieme pass. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:5

38e minuut.
Şandru met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafont begaat een overtreding. Lafont krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Aznar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen. Blanco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona ++ 82%, fédéral-mogul 18%.
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:6

53e minuut.
Şandru met een sublieme pass. Klungelig pakt Asumägi de bal. Asumägi geeft een hoge lob. Blanco controleert de bal met de borst. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cano trapt de bal weg. Deslandes kopt de bal weg. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:7

55e minuut.
Wattine passt de bal met de wreef. Bert probeert naar een medespeler te passen. Aznar heeft problemen om de bal te vangen. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:8

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cano trapt de bal weg van het doel. Wattine kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Şandru rent richting de bal. Teixeira is nu in balbezit. Şandru geeft een lange en hoge pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:9

73e minuut.
Rochette rent richting de bal. Blanco rent richting de bal. Deslandes rent richting de bal. Deslandes schiet op doel. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:10

76e minuut.
Dropsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dropsy geeft een lange en hoge pass. Şandru is nu in balbezit. Şandru geeft een lange en hoge pass. Rochette maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dropsy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roy met een snelle inworp. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Teixeira probeert naar een medespeler te passen. Şandru speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Deslandes rent richting de bal. Deslandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cano trapt de bal weg van het doel. Brébion heeft problemen om de bal te vangen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes passt de bal in één keer door. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona ++ 84%, fédéral-mogul 16%.
FC Barcelona ++ - fédéral-mogul 0:11