Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fédéral-mogul FC Barcelona ++
343 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 14.3
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes is nu in balbezit. Blanco is nu in balbezit. Deslandes rent richting de bal. Deslandes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Roy rent richting de bal. Roy geeft de bal voor. Dropsy kopt de bal weg. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Asumägi de bal. Blanco is nu in balbezit. Aznar bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Asumägi is nu in balbezit. Asumägi passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Şandru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dropsy de bal. Rochette rent richting de bal. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aznar rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Roy is nu in balbezit. Roy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rochette rent richting de bal. Rochette passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 1:0

28e minuut.
Deslandes geeft een lange en hoge pass. Cano probeert naar een medespeler te passen. Asumägi kopt de bal weg. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 2:0

32e minuut.
Dropsy geeft een hoge lob. Inworp. Roy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deslandes rent richting de bal. Deslandes geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 3:0

35e minuut.
Jouve geeft een hoge lob. Teixeira geeft een hoge lob. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 4:0

43e minuut.
Dropsy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cano trapt de bal weg van het doel. Wattine is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asumägi. Asumägi krijgt een gele kaart. Wattine raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 18%, FC Barcelona ++ 82%.
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 4:0

47e minuut.
Jouve is nu in balbezit. Asumägi onderschept slim de pass. Asumägi speelt de bal door. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 5:0

50e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Rochette is nu in balbezit. Dropsy is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 6:0

51e minuut.
Lafont rent richting de bal. Lafont passt de bal zonder na te denken. Daar is Jouve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 7:0

53e minuut.
Aznar rent richting de bal. Deslandes onderschept slim de pass. Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 8:0

59e minuut.
Jouve rent richting de bal. Deslandes verovert de bal door een tackle van achteren. Brébion begaat een overtreding. Brébion krijgt een gele kaart. Deslandes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Allan met een snel genomen vrije trap. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cano met een harde bal richting middenveld. Asumägi kan de bal niet met de borst controleren. Asumägi speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dropsy is nu in balbezit. Rochette verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deslandes rent richting de bal. Deslandes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 9:0

70e minuut.
Deslandes verovert de bal door een tackle van achteren. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi passt de bal met de wreef. Daar is Rochette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochette draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi passt de bal met de wreef. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 10:0

80e minuut.
Deslandes is nu in balbezit. Deslandes geeft de bal voor. Roy kopt de bal weg. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Asumägi is nu in balbezit. Asumägi speelt de bal door. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes schiet op doel. Blanco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 11:0

90e minuut.
Rochette is nu in balbezit. Rochette passt de bal met de wreef. Deslandes heeft problemen om de bal te vangen. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 22%, FC Barcelona ++ 78%.
fédéral-mogul - FC Barcelona ++ 12:0