Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OC Châteaudun FC aoste
oui Tactiek tact de ouf
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 38.2
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Maillard met de inworp. Devaux speelt de bal door. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ... Ly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - FC aoste 0:1

10e minuut.
Darui probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devaux verovert de bal door een tackle van achteren. Devaux haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ly probeert naar een medespeler te passen. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard met een sublieme pass. Pelissier rent richting de bal. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calvet. Sauvage is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sahula zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Le Du de bal. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Inworp. Sauvage zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zdyluś de bal. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap. Calvet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Maillard verovert de bal door een tackle van achteren. Maillard passt de bal zonder na te denken. Pelissier heeft problemen om de bal te vangen. Devaux is nu in balbezit. Devaux schiet op doel. Ly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Zdyluś passt de bal in één keer door. Farah rent richting de bal. Pelissier onderschept slim de pass. Pelissier schiet op doel. Ly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - FC aoste 0:2

29e minuut.
Maillard speelt de bal door. Devaux is nu in balbezit. Devaux passt de bal zonder na te denken. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Accard heeft problemen om de bal te vangen. Devaux met een sublieme pass. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - FC aoste 0:3

39e minuut.
Klungelig pakt Paulin de bal. Devaux rent richting de bal. Accard begaat een overtreding. Accard krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sahula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahula passt de bal zonder na te denken. Maillard met een sublieme pass. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel. Ly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Châteaudun 79%, FC aoste 21%.
OC Châteaudun - FC aoste 0:3

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauvage met een snelle inworp. Daar is Pelissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - FC aoste 0:4

52e minuut.
Sauvage met een sublieme pass. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier passt de bal met de wreef. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Ly speelt de bal door. Sauvage rent richting de bal. Sauvage passt de bal in één keer door. Pelissier heeft problemen om de bal te vangen. Pelissier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - FC aoste 0:5

54e minuut.
Darui met een sublieme pass. Daar is Paulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devaux rent richting de bal. Devaux schiet op doel. Ly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Maillard probeert naar een medespeler te passen. Devaux is nu in balbezit. Accard begaat een overtreding. Accard krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Meuris verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sauvage geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pelissier rent richting de bal. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sauvage verovert de bal door een tackle van achteren. Sauvage passt de bal zonder na te denken. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - FC aoste 0:6

68e minuut.
Maillard passt de bal zonder na te denken. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux geeft een lange en hoge pass. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - FC aoste 0:7

72e minuut.
Sauvage rent richting de bal. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelissier de bal. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Maillard probeert naar een medespeler te passen. Pelissier rent richting de bal. Pelissier passt de bal in één keer door. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś geeft de bal voor. Darui probeert de bal aan de voet te houden. Pelissier rent richting de bal. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Châteaudun - FC aoste 0:8

79e minuut.
Farah geeft een lange en hoge pass. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel geeft een lange en hoge pass. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Châteaudun 86%, FC aoste 14%.
OC Châteaudun - FC aoste 0:8