Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fédéral-mogul Trivela FC
343 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 18.6
goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Libérati geeft een hoge lob. Češpiva rent richting de bal. Češpiva geeft een hoge lob. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lavergne bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 1:0

10e minuut.
Leloup kopt de bal weg. Roy rent richting de bal. Roy passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette verovert de bal door een tackle van achteren. Rochette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 2:0

15e minuut.
Şandru rent richting de bal. Şandru geeft een lange en hoge pass. Daar is Plessis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Collot heeft problemen om de bal te vangen. Şandru is nu in balbezit. Şandru geeft de bal voor. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 3:0

21e minuut.
Rochette speelt de bal door. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Hoarau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Deslandes rent richting de bal. Blanco is nu in balbezit. Asumägi rent richting de bal. Asumägi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Plessis probeert de bal met de borst te controleren. Rochette rent richting de bal. Rochette draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 4:0

34e minuut.
Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Hoarau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Roy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Plessis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ettori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lavergne de bal. Roy speelt de bal door. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Leloup met een harde bal richting middenveld. Asumägi kopt de bal weg. Rochette is nu in balbezit. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 25%, Trivela FC 75%.
fédéral-mogul - Trivela FC 5:0

46e minuut.
Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavergne rent richting de bal. Asumägi speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Teixeira rent richting de bal. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 6:0

55e minuut.
Ettori geeft een lange en hoge pass. Allan bereikt de bal nog maar net als eerste. Allan passt de bal zonder na te denken. Deslandes rent richting de bal. Deslandes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 7:0

59e minuut.
Şandru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deslandes rent richting de bal. Lavergne is nu in balbezit. Deslandes verovert de bal door een tackle van achteren. Deslandes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Allan met een sublieme pass. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asumägi speelt de bal door. Deslandes heeft problemen om de bal te vangen. Deslandes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoarau trapt de bal weg. Asumägi kopt de bal weg. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette draait met de bal, schiet en ... Hoarau bokst de bal weg.

71e minuut.
Teixeira passt de bal zonder na te denken. Lavergne met een sublieme pass. Ettori probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hoarau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Richard verovert de bal door een tackle van achteren. Richard speelt de bal door. Ettori rent richting de bal. Deslandes rent richting de bal. Deslandes passt de bal zonder na te denken. Hoarau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 8:0

75e minuut.
Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Leloup ... Strafschop! Leloup krijgt een gele kaart. Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Plessis geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Thépot stond buitenspel. Allan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 9:0

79e minuut.
Plessis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Şandru met de inworp. Deslandes rent richting de bal. Deslandes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Roy de bal. Asumägi is nu in balbezit. Asumägi geeft een lange en hoge pass. Şandru heeft problemen om de bal te vangen. Şandru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Asumägi speelt de bal door. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes schiet op doel. Hoarau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - Trivela FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 11%, Trivela FC 89%.
fédéral-mogul - Trivela FC 10:0