Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trivela FC fédéral-mogul
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 44.6
matig Schieten goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Şandru met de inworp. Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi geeft een hoge lob. Blanco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavergne maakt een afschuwelijke overtreding. Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blanco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi passt de bal zonder na te denken. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:1

5e minuut.
Deslandes passt de bal zonder na te denken. Teixeira probeert naar een medespeler te passen. Rochette probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco rent richting de bal. Deslandes rent richting de bal. Daar is Deslandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deslandes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:2

13e minuut.
Blanco passt de bal zonder na te denken. Deslandes rent richting de bal. Deslandes passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco speelt de bal door. Deslandes rent richting de bal. Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Hoarau met een harde bal richting middenveld. Asumägi kopt de bal weg. Plessis controleert de bal met de borst. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Hoarau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:3

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hoarau niet meer kan verder spelen. Djorkaeff komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Asumägi speelt de bal door. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:4

30e minuut.
Plessis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şandru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi geeft een hoge lob. Djorkaeff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Lavergne is nu in balbezit. Roy onderschept slim de pass. Roy geeft een hoge lob. Blanco kopt de bal weg. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cottin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şandru met de inworp. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leloup trapt de bal weg van het doel. Asumägi kopt de bal weg. Daar is Rochette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochette draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Allan passt de bal in één keer door. Deslandes rent richting de bal. Deslandes probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivela FC 83%, fédéral-mogul 17%.
Trivela FC - fédéral-mogul 0:5

49e minuut.
Şandru met een sublieme pass. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi geeft de bal voor. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:6

56e minuut.
Şandru met een snelle inworp. Deslandes rent richting de bal. Deslandes geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:7

57e minuut.
Şandru speelt de bal door. Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:8

59e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Leloup kan de bal niet met de borst controleren. Rochette rent richting de bal. Rochette haalt uit met een fantastische trap. Djorkaeff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:9

62e minuut.
Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Leloup heeft problemen om de bal te vangen. Plessis bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rochette onderschept slim de pass. Plessis is nu in balbezit. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Djorkaeff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:10

70e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco passt de bal zonder na te denken. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Plessis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:11

81e minuut.
Asumägi onderschept slim de pass. Asumägi speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette draait met de bal, schiet en ... Djorkaeff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - fédéral-mogul 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivela FC 77%, fédéral-mogul 23%.
Trivela FC - fédéral-mogul 0:12