Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Us combronde FC Barcelona ++
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 13.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Jouve met de inworp. Brébion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brébion passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leprince de bal. Leprince haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Becker heeft problemen om de bal te vangen. Gobert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Courtin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fraisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraisse geeft een lange en hoge pass. Camard springt en kopt de bal. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Aznar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camard geeft een hoge lob. Rousseau rent richting de bal. Rousseau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Us combronde - FC Barcelona ++ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us combronde 22%, FC Barcelona ++ 78%.
Us combronde - FC Barcelona ++ 1:0

55e minuut.
Vascout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascout passt de bal zonder na te denken. Fraisse is nu in balbezit. Fraisse geeft een hoge lob. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Us combronde - FC Barcelona ++ 2:0

62e minuut.
Dropsy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camard met een snelle inworp. Vascout rent richting de bal. Vascout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Us combronde - FC Barcelona ++ 3:0

72e minuut.
Goupil verovert de bal door een tackle van achteren. Goupil speelt de bal door. Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Camard geeft een hoge lob. Fraisse kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattine verovert de bal door een tackle van achteren. Goupil probeert naar een medespeler te passen. Leprince is nu in balbezit. Leprince haalt uit met een fantastische trap. Gobert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Proust onderschept slim de pass. Proust passt de bal in één keer door. Leprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Leprince draait met de bal, schiet en ... Gobert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Us combronde - FC Barcelona ++ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us combronde 33%, FC Barcelona ++ 67%.
Us combronde - FC Barcelona ++ 3:1