Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 19:05
  • Competitiewedstrijd: CFA.14 [del]
  • Stadion: FC Can Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3532
FC aoste Mendoza United
tact de ouf Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 15.5
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Maillard probeert naar een medespeler te passen. Sauvage rent richting de bal. Sauvage passt de bal met de wreef. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Canu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard onderschept slim de pass. Maillard probeert naar een medespeler te passen. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Deschamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahula verovert de bal door een tackle van achteren. Sahula passt de bal zonder na te denken. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel. Blain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Devaux rent richting de bal. Devaux schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Canu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard is nu in balbezit. Maillard speelt de bal door. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maillard rent richting de bal. Maillard passt de bal zonder na te denken. Devaux is nu in balbezit. Devaux haalt uit met een fantastische trap. Blain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Mendoza United 1:0

21e minuut.
Deschamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Trouillet is nu in balbezit. Pelissier onderschept slim de pass. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pelissier de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Barthelémy trapt de bal weg. Sauvage kopt de bal weg. Daar is Pelissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelissier haalt uit met een fantastische trap. Blain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sauvage passt de bal zonder na te denken. Maillard heeft problemen om de bal te vangen. Maillard passt de bal met de wreef. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Lejeune de bal onder controle te krijgen. Zdyluś kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gilbert de bal onder controle te krijgen. Devaux is nu in balbezit. Devaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Mendoza United 2:0

36e minuut.
Colson rent richting de bal. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Pelissier rent richting de bal. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bossis met een snelle inworp. Meneguci rent richting de bal. Meneguci geeft de bal voor. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Colson rent richting de bal. Zdyluś onderschept slim de pass. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colson. Zdyluś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sauvage met een snel genomen vrije trap. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC aoste 18%, Mendoza United 82%.
FC aoste - Mendoza United 2:0

51e minuut.
Blain met een harde bal richting middenveld. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bossis krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sauvage rent richting de bal. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier passt de bal zonder na te denken. Devaux is nu in balbezit. Devaux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Mendoza United 3:0

57e minuut.
Canu rent richting de bal. Devaux onderschept slim de pass. Devaux passt de bal in één keer door. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Trouillet de bal. Pelissier rent richting de bal. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Mendoza United 4:0

59e minuut.
Meneguci passt de bal in één keer door. Devaux is nu in balbezit. Devaux passt de bal in één keer door. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Mendoza United 5:0

66e minuut.
Maillard is nu in balbezit. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bossis zijn tegenspeler op de grond. Bossis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Canu speelt de bal door. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś schiet op doel. Blain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Mendoza United 6:0

83e minuut.
Mahé passt de bal in één keer door. Canu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canu met een sublieme pass. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sauvage speelt de bal door. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier rent richting de bal. Pelissier draait met de bal, schiet en ... Blain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - Mendoza United 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC aoste 8%, Mendoza United 92%.
FC aoste - Mendoza United 7:0