Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:13
  • Competitiewedstrijd: CFA.15 [del]
  • Stadion: LUDE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2840
LUDE Les béotiens brancoches
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Davy geeft een lange en hoge pass. Salle kopt de bal weg. Foix heeft problemen om de bal te vangen. Lemercier rent richting de bal. Lemercier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rocher is nu in balbezit. Lemercier verovert de bal door een tackle van achteren. Lemercier probeert naar een medespeler te passen. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Delfour heeft problemen om de bal te vangen. Davy speelt de bal door. Rocher heeft problemen om de bal te vangen. Galland bereikt de bal nog maar net als eerste. Galland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUDE 46%, Les béotiens brancoches 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUDE - Les béotiens brancoches 0:0

48e minuut.
Lalanne geeft een lange en hoge pass. Varlet is nu in balbezit. Varlet geeft de bal voor. Lalanne rent richting de bal. Lalanne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Seguin kopt de bal weg. Frutoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutoso geeft de bal voor. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Seguin onderschept slim de pass. Seguin passt de bal zonder na te denken. Isbecque bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Galland bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutoso onderschept slim de pass. Frutoso met een sublieme pass. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Salle kopt de bal weg. Galland is nu in balbezit. Galland passt de bal zonder na te denken. Lemercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemercier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Lefèvre de bal onder controle te krijgen. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dieudonné de bal. Dieudonné schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUDE 42%, Les béotiens brancoches 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUDE - Les béotiens brancoches 0:0