Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloria Sic F.C. Comeback FC
Normal Tactiek d
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Xuân Hòa passt de bal zonder na te denken. Lévy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévy passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Crochet rent richting de bal. Lévy verovert de bal door een tackle van achteren. Lévy speelt de bal door. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Fabre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Maury de bal. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... Paal! Jerković geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Turbo verovert de bal door een tackle van achteren. Turbo geeft een lange en hoge pass. Llosa heeft problemen om de bal te vangen. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Llosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lhomme is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llosa. Llosa krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bonnardel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă onderschept slim de pass. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korodowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Jerković rent richting de bal. Lévy is nu in balbezit. Jerković speelt de bal door. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Fabre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Le Cam passt de bal met de wreef. Llosa rent richting de bal. Llosa passt de bal zonder na te denken. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Lhomme probeert de bal met de borst te controleren. Xuân Hòa speelt de bal door. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Maury probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lévy neemt de hoekschop. Xuân Hòa rent richting de bal. Xuân Hòa passt de bal in één keer door. Llosa rent richting de bal. Llosa draait met de bal, schiet en ... Fabre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloria Sic F.C. 76%, Comeback FC 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gloria Sic F.C. - Comeback FC 0:0

49e minuut.
Llosa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xuân Hòa de bal. Xuân Hòa passt de bal met de wreef. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... Fabre bokst de bal weg. Crochet heeft problemen om de bal te vangen. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lhomme raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cantin komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Xuân Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Hòa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jerković de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ... Nică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Jerković is nu in balbezit. Jerković geeft een hoge lob. Maury probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap. Fabre bokst de bal weg.

70e minuut.
Lévy speelt de bal door. Xuân Hòa rent richting de bal. Xuân Hòa probeert naar een medespeler te passen. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lévy met een snelle inworp. Jerković speelt de bal door. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Miriuţă kopt de bal weg. Xuân Hòa is nu in balbezit. Xuân Hòa passt de bal zonder na te denken. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloria Sic F.C. - Comeback FC 0:1

82e minuut.
Couécou speelt de bal door. Nică is nu in balbezit. Nică passt de bal in één keer door. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloria Sic F.C. 65%, Comeback FC 35%.
Gloria Sic F.C. - Comeback FC 0:1