Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celesty-United SoRare
News meneur Tactiek 442
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 34.1
very good Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen good


5e minuut.
Défossé geeft een hoge lob. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Najbuk verovert de bal door een tackle van achteren. Lee onderschept slim de pass. Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - SoRare 1:0

10e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Inworp. Howlett met een snelle inworp. Dupoix geeft een hoge lob. Najbuk kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kövér rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - SoRare 2:0

12e minuut.
Lee kopt de bal weg. Kövér heeft problemen om de bal te vangen. Bacigalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Howlett kopt de bal weg. Negrilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Małolepszy is nu in balbezit. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - SoRare 3:0

25e minuut.
Lee is nu in balbezit. Bacigalupi is nu in balbezit. Lee onderschept slim de pass. Lee schiet op doel. Negrilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - SoRare 4:0

32e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap. Howlett probeert de bal aan de voet te houden. Kövér is nu in balbezit. Kövér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Canda passt de bal met de wreef. Howlett speelt de bal door. Kövér heeft problemen om de bal te vangen. Kövér draait met de bal, schiet en ... Negrilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - SoRare 5:0

42e minuut.
Inworp. Défossé met een snelle inworp. Dupoix is nu in balbezit. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 30%, SoRare 70%.
Celesty-United - SoRare 5:0

46e minuut.
Hořava komt het veld opgelopen. Sírio komt het veld opgelopen. Szala komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Hořava met een snelle inworp. Défossé speelt de bal door. Bacigalupi rent richting de bal. Canda onderschept slim de pass. Canda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szala rent richting de bal. Szala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - SoRare 6:0

54e minuut.
Dupoix is nu in balbezit. Dupoix speelt de bal door. Canda geeft een hoge lob. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala haalt uit met een fantastische trap. Negrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - SoRare 7:0

57e minuut.
Dupoix met een sublieme pass. Klungelig pakt Howlett de bal. Howlett speelt de bal door. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sírio is nu in balbezit. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - SoRare 8:0

64e minuut.
Dupoix rent richting de bal. Dupoix geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sírio de bal. Szala rent richting de bal. Szala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Howlett kopt de bal weg. Bacigalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda begaat een overtreding. Canda krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Dupoix bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupoix geeft de bal voor. Howlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Howlett passt de bal met de wreef. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Jimenez is nu in balbezit. Plazina verovert de bal door een tackle van achteren. Défossé met een sublieme pass. Klungelig pakt Sírio de bal. Sírio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Défossé heeft problemen om de bal te vangen. Défossé passt de bal in één keer door. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala schiet op doel. Negrilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - SoRare 9:0

80e minuut.
Klungelig pakt Várady de bal. Sírio rent richting de bal. Várady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Várady krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Canda met een sublieme pass. Szala is nu in balbezit. Najbuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Najbuk krijgt een gele kaart. Szala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canda komt bij de bal en schiet. Negrilă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 24%, SoRare 76%.
Celesty-United - SoRare 9:0