Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Chroma rodmac
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Roze bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrien is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roze. Roze krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bourbon rent richting de bal. Bourbon speelt de bal door. Gaborit rent richting de bal. Gaborit draait met de bal, schiet en ... Laslandes probeert de bal aan de voet te houden. Leleu bokst de bal weg.

33e minuut.
Derrien rent richting de bal. Roze rent richting de bal. Derrien onderschept slim de pass. Derrien geeft een hoge lob. Crozier springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Carlier rent richting de bal. Carlier speelt de bal door. Zatelli is nu in balbezit. Gaborit verovert de bal door een tackle van achteren. Gaborit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bisson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roze bereikt de bal nog maar net als eerste. Roze geeft de bal voor. Daar is Zatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaborit is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - rodmac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Chroma 45%, rodmac 55%.
Sporting Chroma - rodmac 1:0

47e minuut.
Inworp. Bègue met een snelle inworp. Carlier verovert de bal door een tackle van achteren. Crozier is nu in balbezit. Crozier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Chroma - rodmac 1:1

54e minuut.
Saunier rent richting de bal. Saunier passt de bal in één keer door. Szkudlapski is nu in balbezit. Szkudlapski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Poulain passt de bal zonder na te denken. Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue geeft de bal voor. Klungelig pakt Crozier de bal. Crozier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - rodmac 1:2

64e minuut.
Carlier met een sublieme pass. Riche bereikt de bal nog maar net als eerste. Riche geeft een hoge lob. Roze bereikt de bal nog maar net als eerste. Roze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bourbon met een sublieme pass. Roze is nu in balbezit. Poulain begaat een overtreding. Roze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carlier wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Chroma 69%, rodmac 31%.
Sporting Chroma - rodmac 1:2