Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: No Limits Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4727
No Limits JET-MARKET
kiko Tactiek ledesma
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 31.7
average Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński passt de bal in één keer door. Rauterberg verovert de bal door een tackle van achteren. Tuliniemi rent richting de bal. Tuliniemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klockare rent richting de bal. Klockare passt de bal in één keer door. Tuliniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuliniemi haalt uit met een fantastische trap. Będziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No Limits - JET-MARKET 0:1

15e minuut.
Tuliniemi geeft de bal voor. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios is nu in balbezit. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Pomorski onderschept slim de pass. Clondescu onderschept slim de pass. Clondescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Vicilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tuliniemi is nu in balbezit. Klockare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuliniemi rent richting de bal. Tuliniemi draait met de bal, schiet en ... Będziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruylandt komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Daar is Rauterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauterberg probeert naar een medespeler te passen. Pool is nu in balbezit. Pool draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carusone de bal onder controle te krijgen. Gerlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bieczyński is nu in balbezit. Larios maakt een afschuwelijke overtreding. Bieczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martinov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuliniemi kopt de bal weg. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Paus controleert de bal met de borst. Klockare bereikt de bal nog maar net als eerste. Paus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paus krijgt een gele kaart. Klockare moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Klockare kan niet meer verder spelen. Irmisch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Limits 42%, JET-MARKET 58%.
No Limits - JET-MARKET 0:1

47e minuut.
Gulyák geeft een lange en hoge pass. Vicilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mila. Vicilla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vicilla kan niet meer verder spelen. Kosmal komt het veld opgelopen. Rauterberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Clondescu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Clondescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pomorski de bal. Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool verovert de bal door een tackle van achteren. Pool schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Clondescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pool draait met de bal, schiet en ... Kosmal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No Limits - JET-MARKET 1:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Pratola komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda probeert naar een medespeler te passen. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paus geeft de bal voor. Di Pratola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Di Pratola probeert naar een medespeler te passen. Pool rent richting de bal. Pool passt de bal met de wreef. Kosmal is nu in balbezit. Kosmal haalt uit met een fantastische trap. Gerlo bokst de bal weg. Kosmal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Gulyák met een sublieme pass. Di Pratola bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pratola probeert naar een medespeler te passen. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Larios geeft de bal voor. Di Pratola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staruhin. Di Pratola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Di Pratola neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gerlo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Limits 22%, JET-MARKET 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No Limits - JET-MARKET 1:1