Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico briganti GBC
bsta Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 25.5
formidable Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Nobs met een sublieme pass. Carraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carraro probeert naar een medespeler te passen. Petelin is nu in balbezit. Petelin draait met de bal, schiet en ... Lavolpicella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Molteni speelt de bal door. Nobs is nu in balbezit. Nobs probeert naar een medespeler te passen. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Dolorier probeert naar een medespeler te passen. Nobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobs geeft een lange en hoge pass. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin haalt uit met een fantastische trap. Lavolpicella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mida geeft de bal voor. Molteni rent richting de bal. Rżany maakt een afschuwelijke overtreding. Rżany krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rżany speelt de bal door. Nobs heeft problemen om de bal te vangen. Zaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaro krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Nobs met een sublieme pass. Rżany bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżany met een sublieme pass. Petelin rent richting de bal. Petelin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lavolpicella met een harde bal richting middenveld. Nobs kopt de bal weg. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Walkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Carraro probeert naar een medespeler te passen. Dolorier rent richting de bal. Dolorier haalt uit met een fantastische trap. Lavolpicella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico briganti - GBC 1:0

27e minuut.
Dolorier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garghentini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolorier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carraro met een snel genomen vrije trap. Dolorier kopt de bal weg. Petelin rent richting de bal. Petelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico briganti - GBC 2:0

29e minuut.
Rżany met een sublieme pass. Nobs met een sublieme pass. Petelin rent richting de bal. Petelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico briganti - GBC 3:0

30e minuut.
Petelin speelt de bal door. Dolorier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garghentini. Garghentini krijgt een gele kaart. Dolorier raakt geblesseerd tijdens het duel. Carraro met een snel genomen vrije trap. Pilip krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Čásenský rent richting de bal. Čásenský geeft een lange en hoge pass. Rżany probeert naar een medespeler te passen. Pilip is nu in balbezit. Pilip speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mida trapt de bal weg van het doel. Nobs heeft problemen om de bal te vangen. Nobs met een sublieme pass. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lavolpicella met een sublieme pass. Nobs kopt de bal weg. Petelin is nu in balbezit. Petelin haalt uit met een fantastische trap. Lavolpicella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico briganti - GBC 4:0

37e minuut.
Pilip rent richting de bal. Pilip passt de bal zonder na te denken. Nobs met een sublieme pass. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin schiet op doel. Lavolpicella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mida heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Carraro speelt de bal door. Rżany heeft problemen om de bal te vangen. Rżany passt de bal zonder na te denken. Petelin is nu in balbezit. Petelin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Nobs rent richting de bal. Nobs met een sublieme pass. Petelin heeft problemen om de bal te vangen. Petelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico briganti - GBC 5:0

44e minuut.
Carraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carraro probeert naar een medespeler te passen. Petelin rent richting de bal. Klungelig pakt Petelin de bal. Petelin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico briganti 22%, GBC 78%.
atletico briganti - GBC 5:0

46e minuut.
Petelin passt de bal in één keer door. Dolorier is nu in balbezit. Met opzet legt Garghentini zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Garghentini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Garghentini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Molteni controleert de bal met de borst. Čásenský is nu in balbezit. Čásenský geeft een lange en hoge pass. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Pilip passt de bal in één keer door. Daar is Nobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nobs met een sublieme pass. Rżany geeft een lange en hoge pass. Petelin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lavolpicella trapt de bal weg. Inworp. Rżany met een snelle inworp. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip geeft een lange en hoge pass. Lavolpicella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dolorier rent richting de bal. Dolorier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico briganti - GBC 6:0

72e minuut.
Molteni is nu in balbezit. Molteni passt de bal zonder na te denken. Nobs met een sublieme pass. Petelin rent richting de bal. Petelin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dolorier rent richting de bal. Dolorier passt de bal met de wreef. Petelin is nu in balbezit. Petelin schiet op doel. Lavolpicella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico briganti - GBC 7:0

82e minuut.
Rżany met een sublieme pass. Pilip is nu in balbezit. Pilip passt de bal in één keer door. Petelin is nu in balbezit. Petelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico briganti - GBC 8:0

85e minuut.
Dolorier rent richting de bal. Dolorier speelt de bal door. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin haalt uit met een fantastische trap. Lavolpicella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico briganti - GBC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico briganti 21%, GBC 79%.
atletico briganti - GBC 9:0