Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARABA FENICE Atletico Fenice
Ema1 Tactiek Supersonic
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
53.5 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


12e minuut.
Curyło met een snelle inworp. Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler geeft een lange en hoge pass. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARABA FENICE - Atletico Fenice 1:0

25e minuut.
Mikulski kopt de bal weg. Gruszczyński probeert de bal met de borst te controleren. Caridad begaat een overtreding. Caridad krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Caridad probeert naar een medespeler te passen. Curyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyło probeert naar een medespeler te passen. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk haalt uit met een fantastische trap. Somló bokst de bal weg.

34e minuut.
Felici rent richting de bal. Felici met een sublieme pass. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ... Somló maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARABA FENICE - Atletico Fenice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARABA FENICE 33%, Atletico Fenice 67%.
ARABA FENICE - Atletico Fenice 2:0

50e minuut.
Rajović probeert naar een medespeler te passen. Curyło heeft problemen om de bal te vangen. Gruszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruszczyński krijgt een gele kaart. Curyło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borlée komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk passt de bal met de wreef. Caridad bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridad draait met de bal, schiet en ... Somló werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARABA FENICE - Atletico Fenice 3:0

74e minuut.
Zanchet passt de bal in één keer door. Bruzda rent richting de bal. Bruzda passt de bal met de wreef. Daar is Borlée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borlée draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bruzda is nu in balbezit. Bruzda passt de bal met de wreef. Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée haalt uit met een fantastische trap. Barannikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mikulski controleert de bal met de borst. Bruzda geeft een lange en hoge pass. Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée schiet op doel. Barannikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARABA FENICE - Atletico Fenice 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARABA FENICE 50%, Atletico Fenice 50%.
ARABA FENICE - Atletico Fenice 3:1