Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Divino Amore ARABA FENICE
ala2Bis Tactiek Ema1
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 51.2
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Veremeyev probeert naar een medespeler te passen. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta passt de bal in één keer door. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - ARABA FENICE 1:0

4e minuut.
Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas geeft de bal voor. Veremeyev kopt de bal weg. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Övülmüş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veremeyev geeft een lange en hoge pass. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş draait met de bal, schiet en ... Istrate probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nápoles is nu in balbezit. Băcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Băcilă geeft de bal voor. Silivaş kan de bal niet met de borst controleren. Silivaş draait met de bal, schiet en ... Barannikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rajović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mininas met de inworp. Kuchta geeft de bal voor. Silivaş springt en kopt de bal. Barannikov bokst de bal weg.

19e minuut.
Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta heeft problemen om de bal te vangen. Kuchta geeft een hoge lob. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - ARABA FENICE 2:0

32e minuut.
Dobrila met een sublieme pass. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta speelt de bal door. Silivaş rent richting de bal. Silivaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kuchta passt de bal met de wreef. Silivaş is nu in balbezit. Mikulski probeert naar een medespeler te passen. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - ARABA FENICE 3:0

44e minuut.
Kuchta is nu in balbezit. Kuchta passt de bal in één keer door. Mininas met een sublieme pass. Silivaş rent richting de bal. Silivaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barannikov trapt de bal weg. Aelpler kopt de bal weg. Felici is nu in balbezit. Felici geeft een lange en hoge pass. Caridad springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Bilotti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 36%, ARABA FENICE 64%.
A.C. Divino Amore - ARABA FENICE 3:0

56e minuut.
Żyłas kopt de bal weg. Mininas met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta geeft een lange en hoge pass. Bilotti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mininas is nu in balbezit. Mininas met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta heeft problemen om de bal te vangen. Kuchta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Santos kopt de bal weg. Övülmüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Övülmüş passt de bal in één keer door. Veremeyev rent richting de bal. Veremeyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mininas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sertkan is nu in balbezit. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bilotti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - ARABA FENICE 4:0

81e minuut.
Mikulski passt de bal in één keer door. Curyło rent richting de bal. Curyło passt de bal zonder na te denken. Daar is Caridad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caridad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - ARABA FENICE 4:1

85e minuut.
Klungelig pakt Kuchta de bal. Kuchta passt de bal met de wreef. Bilotti rent richting de bal. Bilotti schiet op doel. Barannikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - ARABA FENICE 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 49%, ARABA FENICE 51%.
A.C. Divino Amore - ARABA FENICE 5:1