Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: Salentina Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4429
ricchi ma poveri magicobomber_new
poveracci Tactiek 4-4-2
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 25.4
very good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Kupisz is nu in balbezit. Lobos is nu in balbezit. Kupisz rent richting de bal. Kupisz geeft een lange en hoge pass. Tarlać springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 1:0

7e minuut.
Lepinay onderschept slim de pass. Lepinay met een sublieme pass. Klungelig pakt Orbeson de bal. Walter is nu in balbezit. Walter draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pogliaghi is nu in balbezit. Malec onderschept slim de pass. Tarlać is nu in balbezit. Tarlać draait met de bal, schiet en ... Zappelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 2:0

11e minuut.
Kupisz rent richting de bal. Tarlać rent richting de bal. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel. Pogliaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lobos neemt de hoekschop. Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 3:0

13e minuut.
Kujawiński met een sublieme pass. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupisz rent richting de bal. Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 4:0

16e minuut.
López Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec is nu in balbezit. Malec geeft een hoge lob. Daar is Tarlać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarlać haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bratosławski passt de bal in één keer door. Orbeson is nu in balbezit. Orbeson speelt de bal door. Kupisz rent richting de bal. Kupisz draait met de bal, schiet en ... Zappelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarlać krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Walter probeert naar een medespeler te passen. Malec is nu in balbezit. Malec passt de bal met de wreef. Tarlać is nu in balbezit. Tarlać schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać is nu in balbezit. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ... Zappelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 5:0

24e minuut.
Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec passt de bal zonder na te denken. Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 6:0

25e minuut.
bin Sulong kopt de bal weg. Orbeson speelt de bal door. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz geeft een hoge lob. Tarlać krijgt zijn hoofd ertegen. Zappelli bokst de bal weg.

27e minuut.
Kupisz rent richting de bal. Kupisz geeft een hoge lob. Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać schiet op doel. Zappelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 7:0

29e minuut.
Bratosławski passt de bal in één keer door. Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać passt de bal in één keer door. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz schiet op doel. Zappelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 8:0

30e minuut.
Tarlać verovert de bal door een tackle van achteren. Kupisz rent richting de bal. Favret onderschept slim de pass. Tarlać onderschept slim de pass. Tarlać schiet op doel. Paal! Zappelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
López Barón probeert de bal met de borst te controleren. López Barón geeft een hoge lob. Favret is nu in balbezit. Tarlać onderschept slim de pass. Tarlać schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Favret trapt de bal weg. López Barón kopt de bal weg. Klungelig pakt Chimienti de bal. Tarlać is nu in balbezit. Tarlać haalt uit met een fantastische trap. Zappelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ferenczi met een sublieme pass. Klungelig pakt Lobos de bal. Lobos geeft een hoge lob. Tarlać heeft problemen om de bal te vangen. Tarlać schiet op doel. Zappelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lepinay is nu in balbezit. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepinay verovert de bal door een tackle van achteren. Bratosławski geeft een hoge lob. Tarlać springt en kopt de bal. Zappelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kupisz rent richting de bal. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 9:0

41e minuut.
Lobos is nu in balbezit. Lobos met een sublieme pass. Bratosławski probeert naar een medespeler te passen. Lobos geeft een lange en hoge pass. Tarlać springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lobos passt de bal met de wreef. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz geeft een hoge lob. Tarlać maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 10:0

44e minuut.
Tarlać is nu in balbezit. Tarlać draait met de bal, schiet en ... Daar is Pogliaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ricchi ma poveri 19%, magicobomber_new 81%.
ricchi ma poveri - magicobomber_new 10:0

47e minuut.
Walter rent richting de bal. Lobos onderschept slim de pass. Lobos passt de bal met de wreef. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Zappelli bokst de bal weg. Zappelli met een sublieme pass. López Barón heeft problemen om de bal te vangen. López Barón passt de bal in één keer door. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bratosławski speelt de bal door. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos passt de bal zonder na te denken. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Favret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarlać rent richting de bal. Tarlać passt de bal met de wreef. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Malec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Konowrocki geeft een hoge lob. Daar is Tarlać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupisz is nu in balbezit. Tarlać is nu in balbezit. Tarlać draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos speelt de bal door. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz geeft een lange en hoge pass. Tarlać maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz passt de bal in één keer door. Bratosławski geeft de bal voor. Tarlać maakt een snoekduik en kopt de bal. Zappelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 11:0

71e minuut.
Lepinay probeert naar een medespeler te passen. Malec is nu in balbezit. López Barón geeft de bal voor. Kupisz heeft problemen om de bal te vangen. Kupisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tarlać rent richting de bal. Pogliaghi is nu in balbezit. Tarlać verovert de bal door een tackle van achteren. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap. Zappelli bokst de bal weg. Klungelig pakt Malec de bal. Malec schiet op doel. Zappelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kujawiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz schiet op doel. Tarlać probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 12:0

75e minuut.
Lobos is nu in balbezit. Lobos passt de bal zonder na te denken. Kupisz met een sublieme pass. Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 13:0

76e minuut.
Kupisz is nu in balbezit. Kupisz geeft de bal voor. Konowrocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Malec de bal. Malec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Favret is nu in balbezit. Favret geeft de bal voor. Inworp. Lobos met de inworp. Bratosławski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Favret probeert naar een medespeler te passen. Ferenczi is nu in balbezit. Tarlać begaat een overtreding. Ferenczi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ferenczi kan niet meer verder spelen. Peloza komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Doeltrap. Zappelli met een harde bal richting middenveld. López Barón kopt de bal weg. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zappelli trapt de bal weg van het doel. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski passt de bal met de wreef. Tarlać bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlać schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - magicobomber_new 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ricchi ma poveri 19%, magicobomber_new 81%.
ricchi ma poveri - magicobomber_new 14:0