Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA C.E.P. CORVI
vanta ds Tactiek mio352
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Borovička met een sublieme pass. Semov rent richting de bal. Binaggia begaat een overtreding. Binaggia krijgt een gele kaart. Semov raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsubasa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Semov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wichrowski met een sublieme pass. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka passt de bal zonder na te denken. Huhtala bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Wichrowski heeft problemen om de bal te vangen. Wichrowski geeft de bal voor. Jaskółka heeft problemen om de bal te vangen. Huhtala bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lomp met de inworp. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy passt de bal met de wreef. Huhtala is nu in balbezit. Huhtala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tsubasa is nu in balbezit. Tsubasa geeft de bal voor. Schjødt is nu in balbezit. Semov verovert de bal door een tackle van achteren. Semov draait met de bal, schiet en ... Yedigenç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dibáczy speelt de bal door. Găman is nu in balbezit. Huhtala begaat een overtreding. Huhtala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA C.E.P. 57%, CORVI 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARMATA C.E.P. - CORVI 0:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yedigenç trapt de bal weg van het doel. Lomp kopt de bal weg. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov draait met de bal, schiet en ... Yedigenç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Svítok is nu in balbezit. Svítok geeft een hoge lob. Oude Kamphuis probeert naar een medespeler te passen. Beta is nu in balbezit. Beta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Borovička met een sublieme pass. Svítok rent richting de bal. Svítok passt de bal in één keer door. Semov is nu in balbezit. Semov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob. Franzone kopt de bal weg. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mihart trapt de bal weg van het doel. Menéndez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lomp. Lomp krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Borovička is nu in balbezit. Borovička geeft de bal voor. Klungelig pakt Semov de bal. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - CORVI 0:1

82e minuut.
Svítok rent richting de bal. Svítok met een sublieme pass. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - CORVI 0:2

87e minuut.
Schjødt rent richting de bal. Schjødt geeft de bal voor. Borovička kopt de bal weg. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA C.E.P. 61%, CORVI 39%.
ARMATA C.E.P. - CORVI 0:2