Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: EUR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18281
EUR 1971 The BlackCats
352bis Tactiek bada al buo bis
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 35.4
solide Schieten goed
matig Passen zwak
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Łużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Israël rent richting de bal. Israël probeert naar een medespeler te passen. Felappi is nu in balbezit. Felappi haalt uit met een fantastische trap. Vlastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is Việt Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón is nu in balbezit. Khắc Thành begaat een overtreding. Alarcón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Israël komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Maciel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žito. Žito krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Israël rent richting de bal. Israël passt de bal met de wreef. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. Vlastos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - The BlackCats 1:0

17e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Israël met een snelle inworp. Alarcón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pimbó passt de bal met de wreef. Tallevi heeft problemen om de bal te vangen. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... Orellana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal in één keer door. Maciel is nu in balbezit. Maciel haalt uit met een fantastische trap. Vlastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - The BlackCats 2:0

33e minuut.
Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marquinhos de bal. Tallevi is nu in balbezit. Marquinhos verovert de bal door een tackle van achteren. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Israël is nu in balbezit. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón schiet op doel. Vlastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Crowe speelt de bal door. Musiał is nu in balbezit. Klungelig pakt Musiał de bal. Musiał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUR 1971 36%, The BlackCats 64%.
EUR 1971 - The BlackCats 2:0

49e minuut.
Felappi geeft de bal voor. Klungelig pakt Việt Phương de bal. Maciel rent richting de bal. Maciel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - The BlackCats 3:0

62e minuut.
Crişan probeert de bal aan de voet te houden. Bódis rent richting de bal. Žito rent richting de bal. Felappi onderschept slim de pass. Felappi geeft een hoge lob. Vlastos bokst de bal weg. Maciel rent richting de bal. Maciel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - The BlackCats 4:0

65e minuut.
Felappi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis speelt de bal door. Israël geeft een hoge lob. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - The BlackCats 5:0

70e minuut.
Bódis verovert de bal door een tackle van achteren. Bódis geeft een hoge lob. Alarcón rent richting de bal. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. Vlastos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Crowe kopt de bal weg. Tallevi geeft een lange en hoge pass. Alarcón kopt de bal weg. Maciel is nu in balbezit. Maciel draait met de bal, schiet en ... Vlastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Bódis met een sublieme pass. Felappi is nu in balbezit. Felappi speelt de bal door. Daar is Maciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Bódis geeft de bal voor. Việt Phương heeft problemen om de bal te vangen. Maciel is nu in balbezit. Maciel haalt uit met een fantastische trap. Vlastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Crowe rent richting de bal. Felappi verovert de bal door een tackle van achteren. Felappi speelt de bal door. Maciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Žito rent richting de bal. Žito geeft de bal voor. Inworp. Felappi met een snelle inworp. Bódis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUR 1971 13%, The BlackCats 87%.
EUR 1971 - The BlackCats 5:0