Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garibaldina NEVERLOST
rombino Tactiek davide3
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 37
good Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen good


16e minuut.
Pietrek passt de bal zonder na te denken. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cabezas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Enculescu met een sublieme pass. Forrai rent richting de bal. Forrai schiet op doel. Kämpf is nu in balbezit. Kämpf geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Kämpf de bal. Lomboy rent richting de bal. Lomboy passt de bal met de wreef. Forrai rent richting de bal. Forrai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pietrek passt de bal met de wreef. Lomboy met een sublieme pass. Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommerenke draait met de bal, schiet en ... Floin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garibaldina - NEVERLOST 1:0

27e minuut.
Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke passt de bal in één keer door. Jakubek heeft problemen om de bal te vangen. Jakubek draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mądrzejewski geeft een hoge lob. Lomboy is nu in balbezit. Kabrna onderschept slim de pass. Novačić rent richting de bal. Novačić geeft de bal voor. Ibraković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garibaldina 51%, NEVERLOST 49%.
Garibaldina - NEVERLOST 1:0

54e minuut.
Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubek rent richting de bal. Jakubek passt de bal met de wreef. Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke haalt uit met een fantastische trap. Floin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garibaldina 50%, NEVERLOST 50%.
Garibaldina - NEVERLOST 1:0