Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atl. Leonzio camelot
4312spe Tactiek home
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
42.3 gemiddelde waardering 45.9
goed Schieten goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Triboulet met een sublieme pass. Kałkus speelt de bal door. Saygınbay rent richting de bal. Klungelig pakt Saygınbay de bal. Saygınbay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Assis passt de bal in één keer door. Maszudziński rent richting de bal. Maszudziński passt de bal met de wreef. Zawada rent richting de bal. Zawada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dolha geeft een hoge lob. Inworp. Dziaduszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triboulet rent richting de bal. Triboulet schiet op doel. Possobom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Maszudziński is nu in balbezit. Maszudziński passt de bal met de wreef. Zawada is nu in balbezit. Zawada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Leonzio - camelot 0:1

19e minuut.
Chojna kopt de bal weg. Tzifopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzifopoulos speelt de bal door. Bickford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bickford schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saygınbay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malgrati komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Brasesco de bal onder controle te krijgen. Maszudziński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brasesco. Brasesco krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kałkus probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko met een sublieme pass. Malgrati rent richting de bal. Malgrati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Genovelis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cedolini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Leonzio 50%, camelot 50%.
Atl. Leonzio - camelot 0:1

46e minuut.
Maszudziński is nu in balbezit. Maszudziński geeft de bal voor. Daar is Hurtevent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawada is nu in balbezit. Zawada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Catagini geeft de bal voor. Klungelig pakt Maszudziński de bal. Brasesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszudziński is nu in balbezit. Maszudziński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maszudziński geeft een lange en hoge pass. Kałkus probeert de bal aan de voet te houden. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis geeft een hoge lob. Zawada krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Witczak passt de bal zonder na te denken. Maszudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszudziński met een sublieme pass. Salvi is nu in balbezit. Salvi haalt uit met een fantastische trap. Natoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dolha geeft een hoge lob. Dziaduszko heeft problemen om de bal te vangen. Dziaduszko passt de bal met de wreef. Triboulet heeft problemen om de bal te vangen. Triboulet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Witczak speelt de bal door. Klungelig pakt Assis de bal. Assis passt de bal in één keer door. Zawada rent richting de bal. Zawada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Witczak geeft de bal voor. Daar is Zawada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvi is nu in balbezit. Salvi draait met de bal, schiet en ... Natoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Leonzio - camelot 0:2

89e minuut.
Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riso de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Leonzio 64%, camelot 36%.
Atl. Leonzio - camelot 0:2