Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: G-TEAM Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6964
G-TEAM Super FC
442 Tactiek fran 3
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 37.4
solide Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Tarner probeert naar een medespeler te passen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal zonder na te denken. Kələntərov rent richting de bal. Kələntərov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tarner passt de bal zonder na te denken. Teufel met een sublieme pass. Costa is nu in balbezit. Klungelig pakt Costa de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kələntərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kələntərov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G-TEAM - Super FC 1:0

14e minuut.
Galeoni onderschept slim de pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan passt de bal met de wreef. Kələntərov is nu in balbezit. Kələntərov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Teufel is nu in balbezit. Teufel met een sublieme pass. Galeoni rent richting de bal. Kələntərov verovert de bal door een tackle van achteren. Folliero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kələntərov rent richting de bal. Kələntərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G-TEAM - Super FC 2:0

26e minuut.
Gajkowski passt de bal zonder na te denken. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa speelt de bal door. Kələntərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kələntərov draait met de bal, schiet en ... Folliero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Solano speelt de bal door. Turcone rent richting de bal. Met opzet legt Gajkowski zijn tegenspeler op de grond. Gajkowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Teufel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turcone de bal. Bertuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Wiktorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempte verovert de bal door een tackle van achteren. Hempte met een sublieme pass. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-TEAM 30%, Super FC 70%.
G-TEAM - Super FC 2:0

57e minuut.
Hempte passt de bal met de wreef. Costa is nu in balbezit. Costa probeert naar een medespeler te passen. Kələntərov heeft problemen om de bal te vangen. Kələntərov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Galeoni de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Bertuccio kopt de bal weg. Falconi is nu in balbezit. Ottone rent richting de bal. Ottone draait met de bal, schiet en ... Omodeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G-TEAM - Super FC 2:1

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teufel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarner geeft een hoge lob. Kələntərov springt en kopt de bal. Folliero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Folliero met een harde bal richting middenveld. Bertuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertuccio passt de bal met de wreef. Falconi rent richting de bal. Falconi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-TEAM 32%, Super FC 68%.
G-TEAM - Super FC 2:1