Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Ribbusciati SuperSantos
4231 Tactiek LIDO532-GAZALCI
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 49
good Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Krefta speelt de bal door. Sammartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartano passt de bal in één keer door. Duranović is nu in balbezit. Duranović schiet op doel. Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Görbicz is nu in balbezit. Männikson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Görbicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Görbicz kan niet meer verder spelen. Asparuhov komt het veld opgelopen. Duranović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sammartano is nu in balbezit. Sammartano geeft een lange en hoge pass. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov draait met de bal, schiet en ... Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Komar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Männikson de bal. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov verovert de bal door een tackle van achteren. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Heidl speelt de bal door. Komar verovert de bal door een tackle van achteren. Sammartano rent richting de bal. Sammartano geeft een lange en hoge pass. Duranović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Asparuhov rent richting de bal. Asparuhov passt de bal in één keer door. Duranović is nu in balbezit. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - SuperSantos 0:1

31e minuut.
van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. Krefta onderschept slim de pass. Krefta met een sublieme pass. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Van Driessche geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frommer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balatoni is nu in balbezit. Balatoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Ribbusciati 64%, SuperSantos 36%.
I Ribbusciati - SuperSantos 0:1

48e minuut.
van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajatz verovert de bal door een tackle van achteren. Zajatz geeft de bal voor. Klungelig pakt Duranović de bal. Duranović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Parada heeft problemen om de bal te vangen. Krefta probeert naar een medespeler te passen. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartano geeft een lange en hoge pass. Asparuhov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Holf onderschept slim de pass. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov schiet op doel. Baciu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Duranović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - SuperSantos 0:2

62e minuut.
Zanev is nu in balbezit. Slavkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Slavkovski probeert naar een medespeler te passen. Duranović rent richting de bal. Duranović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doesburg onderschept slim de pass. Duranović is nu in balbezit. Doesburg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doesburg krijgt een gele kaart. Duranović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asparuhov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Krefta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duranović de bal. Duranović passt de bal in één keer door. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Krefta geeft de bal voor. Klungelig pakt Doesburg de bal. Duranović rent richting de bal. Duranović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - SuperSantos 0:3

77e minuut.
Zanev met een snelle inworp. Balatoni rent richting de bal. Komar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balatoni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Balatoni kan niet meer verder spelen. Brunati komt het veld opgelopen. Zanev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - SuperSantos 1:3

81e minuut.
Krefta geeft een hoge lob. Männikson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asparuhov. Asparuhov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sammartano is nu in balbezit. Sammartano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asparuhov de bal. Duranović rent richting de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Ribbusciati 66%, SuperSantos 34%.
I Ribbusciati - SuperSantos 1:3