Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Avengers SATIRI
sarri2 Tactiek ANTO
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 43.2
excellent Schieten adequate
solid Passen good
formidable Verdedigen adequate


3e minuut.
Ansaldi geeft een hoge lob. Gelpi is nu in balbezit. Shved tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shved krijgt een gele kaart. Gelpi raakt geblesseerd tijdens het duel. Salmatanis wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala geeft een lange en hoge pass. Orak is nu in balbezit. Orak haalt uit met een fantastische trap. Barreiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Traineira speelt de bal door. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau passt de bal in één keer door. Gelpi is nu in balbezit. Gelpi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Huyghe de bal. Salmatanis rent richting de bal. Huyghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huyghe krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kaveda speelt de bal door. Kazakos heeft problemen om de bal te vangen. Manceau begaat een overtreding. Manceau krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ansaldi rent richting de bal. Ansaldi met een sublieme pass. Gelpi rent richting de bal. Gelpi draait met de bal, schiet en ... Casillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - SATIRI 1:0

36e minuut.
Shved controleert de bal met de borst. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau geeft de bal voor. Gelpi rent richting de bal. Gelpi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - SATIRI 2:0

39e minuut.
Ebedli passt de bal zonder na te denken. Kazakos is nu in balbezit. Kazakos passt de bal in één keer door. Orak is nu in balbezit. Orak haalt uit met een fantastische trap. Barreiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Avengers 48%, SATIRI 52%.
The Avengers - SATIRI 2:0

55e minuut.
Salmatanis kopt de bal weg. Daar is Kubala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelpi rent richting de bal. Gelpi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - SATIRI 3:0

69e minuut.
Ansaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi geeft de bal voor. Gelpi rent richting de bal. Gelpi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - SATIRI 4:0

70e minuut.
Capoferri komt het veld opgelopen. Huyghe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelpi onderschept slim de pass. Gelpi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kaveda rent richting de bal. Salmatanis verovert de bal door een tackle van achteren. Salmatanis probeert naar een medespeler te passen. Gelpi heeft problemen om de bal te vangen. Gelpi schiet op doel. Casillas bokst de bal weg.

78e minuut.
Salmatanis passt de bal in één keer door. Capoferri is nu in balbezit. Capoferri geeft de bal voor. Gelpi is nu in balbezit. Gelpi schiet op doel. Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ebedli rent richting de bal. Manceau onderschept slim de pass. Manceau speelt de bal door. Daar is Gelpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelpi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - SATIRI 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Avengers 28%, SATIRI 72%.
The Avengers - SATIRI 5:0