Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.17
  • Stadion: Mojito FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21365
Mojito FC dgenerationteam
4-4-1-1 rombo 2 Tactiek 4-1-2-3
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten excellent
incredible Passen adequate
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Benito is nu in balbezit. Benito speelt de bal door. Soteri is nu in balbezit. Soteri haalt uit met een fantastische trap. Corrêa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojito FC - dgenerationteam 1:0

10e minuut.
Taimla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tascău is nu in balbezit. Tascău geeft een lange en hoge pass. MacPhorich rent richting de bal. MacPhorich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Alancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău rent richting de bal. Alancewicz begaat een overtreding. Alancewicz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Benito rent richting de bal. Agudelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudelo passt de bal met de wreef. Benito geeft een hoge lob. Soteri springt en kopt de bal. Corrêa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka geeft een hoge lob. Piórek is nu in balbezit. Piórek geeft een hoge lob. Soteri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pawenta kopt de bal weg. Safar met een sublieme pass. Benito is nu in balbezit. Benito geeft de bal voor. Soteri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Schneider de bal. Gico rent richting de bal. Gico passt de bal zonder na te denken. Alancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alancewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benito met een snelle inworp. Safar is nu in balbezit. Safar geeft een lange en hoge pass. Soteri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alancewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacPhorich maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Daar is Piórek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubernati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adelaar raakt geblesseerd tijdens het duel. MacPhorich komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Adelaar rent richting de bal. Adelaar passt de bal met de wreef. Tascău rent richting de bal. MacPhorich onderschept slim de pass. MacPhorich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Safar heeft problemen om de bal te vangen. Safar passt de bal met de wreef. Benito is nu in balbezit. Benito geeft een hoge lob. Soteri maakt een snoekduik en kopt de bal. Corrêa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojito FC 51%, dgenerationteam 49%.
Mojito FC - dgenerationteam 1:0

54e minuut.
Daar is Soteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linke bereikt de bal nog maar net als eerste. Soteri onderschept slim de pass. Soteri schiet op doel. Potrzebowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pawenta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Linke de bal. Soteri is nu in balbezit. Soteri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojito FC - dgenerationteam 2:0

69e minuut.
Soteri kopt de bal weg. Daar is Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taimla begaat een overtreding. Taimla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojito FC 35%, dgenerationteam 65%.
Mojito FC - dgenerationteam 2:0